Exclusiv datorita EURO INSOL, Ramnicu Valcea este SINGURUL municipiu din țară care NU S-A AFLAT în pericol de a rămâne fără căldură și apă caldă!

miercuri, 8 februarie 2023

Ramnicu Valcea este SINGURUL municipiu din țară care NU S-A AFLAT nicio clipa în pericol de a rămâne fără căldură și apă caldă in iarnă.

Acesta fapt i se datoreaza suta la suta administratorului judiciar EURO INSOL de la CET Govora, care a incheiat un contract ferm cu ROMGAZ, distribuitorul de GAZ, inainte de cresterea haotica a preturilor! De asemenea, sute de mii de tone de carbune se aflau in stocurile CET Govora la inceputul iernii!

Numai inspiratia si profesionalismul specialistilor de la Euro Insol (coordonati la Valcea de avocatul Alexandru Scarlat) au dus la o situatie fericita pentru municipiul Ramnicu Valcea, care se bucura de furnizarea agentului termic in bune conditii. In contradictie cu SITUATIA FERICITA A LOCUITORILOR DIN RAMNICU VALCEA - bucurestenii, timisorenii, ploiestenii, craiovenii, vasluienii, aradenii, bacauanii, vrancenii, mehedintenii si romani din alte sute de orase - DARDAIE DE FRIG IN APARTAMENTE, furnizorii de agent termic neavand stocuri de carbune sau pacura, iar despre bani pentru facturile imense la gaz nici nu poate sa fie vorba!  

135 milioane euro pentru CET Govora SA

In curand CET Govora se va moderniza cu 135 milioane euro: „135 milioane euro pentru CET Govora SA. Am semnat şi depunem cererea de finanţare pentru noua centrală! Continuăm investiţiile în zona CET Govora şi astăzi am semnat pentru un proiect mare şi important. Spuneam că nu numai că nu vom închide CET Govora, dar vom asigura şi modernizarea acestui furnizor de confort pentru vâlceni şi ne ţinem de cuvânt. Facem primul pas în obţinerea finanţării pentru modernizarea CET Govora şi adresăm această cerere Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.
Valoarea totală a viitoarei investiţii, care se va derula în 2 etape, pe parcursul a 3 ani, este de 676.385.923,94 lei, respectiv 135 milioane euro. În prima etapă, care se va derula în anul 2023, se vor achiziţiona 4 cazane de apă fierbinte pe gaz natural şi instalaţiile auxiliare, dar şi 2 motoare termice pe gaz, iar în cea de-a doua, care se va desfăşura în perioada 2024-2025, se vor achiziţiona o centrală de cogenerare cu gaz natural, o centrală de cogenerare pe biomasă şi 4 motoare termice.
Le mulţumesc tuturor celor care au lucrat la acest proiect, în implementarea căruia vom colabora din nou cu Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Râmnicu Vâlcea, pentru binele râmnicenilor”, a precizat preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Radulescu.

Din pacate, situatia la nivel national este DEZASTRUOASA in ceea ce priveste furnizarea agentului termic, mai ales in marile orase:

https://www.euronews.ro/articole/constanta-fara-apa-calda-in-prag-de-iarna

https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-25921659-jumatate-din-bucurestenii-racordati-sistemul-centralizat-incalzire-probleme-furnizarea-agentului-termic.htm

Problemă majoră cu încălzirea la Ploiești, sâmbătă dimineață. Nu a fost suficient gaz timp de trei ore

https://www.rfi.ro/social-149210-caldura-eterna-poveste-la-timisoara-colterm-are-stocuri-dar-nu-complete-si-sunt

https://ziare.com/ploiesti/ploiesti-apa-calda-oprita-marti-27-martie-1779906

https://romania.europalibera.org/a/incalzire-centralizata-centrale-termice-facturi-gaz/31969216.html

https://www.antena3.ro/emisiuni/news-hour-with-cnn/avarii-caldura-bucuresti-constanta-ploiesti-iarna-657717.html

 

Peste 3.000 de blocuri din București au probleme cu apa caldă și încălzirea: ”Țeava se poate sparge oricând”

 

Tiberiu Pirnau

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe