Directorul de la Avicarvil, Gabriel Craciun, si-a servit invitatii la o petrecere cu prajituri pline cu... marijuana

joi, 2 februarie 2023

A adus prăjituri cu marijuana la petrecere pentru că nu avea bani să-i cumpere cadou sărbătoritului

Prăjiturile cu marijuana aduse la petrecerea de la Râmnicu Vâlcea de Dumitru Cojocari au fost oferite drept cadou. Acestea au costat 750 de lei și au fost prezentate drept „bunătăți din Olanda“.Negresele care conțineau marijuana au fost prezentate drept „bunătăţi din Olanda” şi servite de către sărbătorit, care a mâncat el însuşi, împreună cu soţia sa din ele - relatează adevărul.ro

Dumitru Cojcari, bărbatul care a dus prăjituri cu marijuana la o petrecere organizată cu ocazia zilei de naştere a unui bărbat cu Râmnicu Vâlcea, și-a recunoscut fapta și şi-a explicat decizia de a oferi sărbătoritului prăjituri cu droguri susţinând că a vrut să îi cumpere un parfum, dar nu a avut suficienţi bani pentru acest cadou astfel că a apelat la cadoul care a băgat în spital 15 invitaţi. Dumitru Cojocari a spus că a dat 750 de lei pe drogurile pe care le-a folosit ca ingredient pentru negresele oferite drept cadou.

„Inculpatul justifică faptul că acesta era cadoul pe care dorea să il facă organizatorului petrecerii, pentru că un parfum, la care se gândise în prealabil, i-ar fi depăşit bugetul. Aceste prăjituri erau de tip brownies, inculpatul susţinând că le-a preparat chiar el acasa cu marijuana cumpărată de la o persoană necunoscută, prin intermediari. Preţul achiziţiei a fost de 750 de lei, potrivit declaraţiei sale, astfel încât justificarea acestui cadou neobişnuit pe lipsa încadrării în buget a unui parfum al cărui preţ ar fi similar, nu poate fi reţinută”, se arată în documentele Tribunalului Vâlcea.

Dumitru Cojocari a ajuns la petrecerea de la hotel la ora 19.11, la o oră şi 11 minute după începerea petrecerii. Hotelul a asigurat mâncarea, iar candy barul a fost adus de sărbătoritul care a împlinit 50 de ani. Dumitru Cojocari i-a dat sărbătoritului (Gabriel Crăciun, director Avicarvil Valcea) cutia cu negrese care conţineau marijuana, sărbătoritul consumând el însuşi din ele, oferind şi soţiei sale şi plimbându-se cu cutia printre invitaţi - informează adevărul.ro

Un apel la 112, în seara zilei de 21 ianuarie, a pus pe jar autoritățile din Vâlcea, după ce mai multe persoane care participau la aniversarea unui afacerist vâlcean, cu aproximativ  70 de invitați din mai multe zone ale țării, au acuzat stări de rău.

Imediat, la fața locului au ajuns mai multe ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță și SMURD care i-au preluat pe unii dintre pacienți, în timp ce alții s-au prezentat singuri la Unitatea de Primiri Urgențe.

16 persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 54 de ani, au ajuns în final la Spitalul Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea. În cazul a 15 dintre ei, analizele au scos la iveală că au consumat droguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe