Consilierul local liberal Cezar Bulacu, 8 luni de inchisoare pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. DEMISIA!

joi, 23 februarie 2023
Consilierul local liberal Cezar Bulacu a fost judecat in 2022 la Judecatoria Sibiu pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzută de art. 336 alin. 1 cod penal. Cezar Bulacu este fiul liberalului Romulus Bulacu, fost senator, unul dintre actionarii SC Minet SA. Bulacu junior a fost condamnat la INCHISOARE! Solutia pe scurt: În baza art. 336 al. 1 C.p., cu aplicarea art. 396 al. 10 rap. la art. 375 al. 1 C.p.p., stabileste pentru inculpatul BULACU CEZAR FLORIN - pedeapsa de 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. În temeiul art. 83, 84 C.p., dispune amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Dispune ca pe durata termenului de supraveghere inculpatul să respecte următoarele măsuri de supraveghere conform art. 85 al. 1 C.p.: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Sibiu, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Conform art. 86 al. 1 C.p., pe durata termenului de supraveghere, datele prevăzute de art. 85 al. 1 lit. c) – e) C.p. se comunică Serviciului de Proba?iune Sibiu. În baza art. 404 al. 3 C.p.p. atrage atenţia inculpatului asupra consecinţelor nerespectării măsurilor de supraveghere şi ale săvârşirii de noi infracţiuni în cursul termenului de supraveghere. În temeiul art. 272, 274 al. 1 C.p.p., obligă inculpatul la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 400 lei. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 13.04.2022.
Document: Hotarâre  175/2022  13.04.2022

RUSINE, MUSIU CONSILIER, HAI CU DEMISIA DE ONOARE DIN CONSILIUL LOCAL RAMNICU VALCEA! Stii ce este aceea ONOAREA?! Nu cred!

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe