Alo, DNA?! La Valcea cel mai simplu mod de a scapa de plata unor impozite si taxe este sa cumperi un judecator! Avocat cu limuzina - curea de legatura!

vineri, 3 februarie 2023

La Valcea cel mai simplu mod de a scapa de plata unor impozite si taxe este sa cumperi un judecator! Cel mai simplu mod sa nu platesti o autorizatie de constructie, spre exemplu, este sa cumperi un judecator! Nu-ti convine ca inspectorii ANAF te-au controlat si au stabilit ca trebuie sa platesti mai multe miliarde de lei vechi catre bugetul de stat? Solutia e simpla: decat sa platesti 10 miliarde la stat, mai bine spaguiesti un judecator, ca sunt mai multi dispusi sa incaseze! Nu-ti convine ce impozite trebuie sa platesti la primarie, mergi in instanta si spaguieste magistratul! E mai simplu, mai economic! Cine se ocupa de toata operatiunea, un fel de broker al mitei - avocatul imberb, uns cu toate alifiile, conectat direct la buzunarele prietenilor - judecatori: o adevarata caracatita de tip mafiot! Nu, nu este SF ceea ce am scris, din pacate este pura realitate, lucrurile acestea se cam intampla de ani de zile... Avem DNA, SRI, Politie, Parchet! Sa-si faca datoria!

Jos palaria in fata avocatului plesuv, mai siret decat o vulpe din poveste! Curea de legatura intre judecatori si... clientii dispusi sa plateasca-spaguiasca! Individul a reusit, mai nou, performanta sa joace juridic in toate taberele din Consiliul Local - PNL, PSD, PER plus dezvoltatori imobiliari (chiar daca unele texte sunt un fel de copy-paste)! Mai mult decat atat, palidul personaj, ce se plimba in limuzina, a incasat o gramada de cascaval si de la o institutie publica prin tot felul de tertipuri. Omul e tare! Felicitari, musiu!

"Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare...oare???"

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe