Stefan Vuza, presedinte CHIMCOMPLEX: Primul mesaj al noului an 2023

duminică, 1 ianuarie 2023

Primul mesaj al noului an 2023,

Acum 23 de ani tot la o trecere peste ani, analizand urarea traditionala a romanilor “La multi ani!”am gasit ca ea este imperfecta si am cautat sa o imbunatatesc, iar de atunci folosesc “La multa viata in ani!” urare pe care va las pe fiecare dintre voi sa o evaluati daca este mai buna sau nu.

Apoi daca la fiecare inceput de ceva nou, cum ar fi si noul an, noi ne uram sa avem “Noroc” atunci si eu iti urez Noroc si mai precis, sa aveti Noroc la OAMENI!
Pentru ca oamenii sunt in tot si in toate, unii iti dau masura, alti sunt o binecuvantare iar altii o lectie insa ceea ce este cel mai important, este ceea ce esti tu pentru ei si acesta este marele tau rol din 2023!
Iti urez sa stai doar langa oameni care stau langa tine, care simt daca iti este mai bine sau mai rau fara vorbe, langa oameni care nu iti cantaresc vorbele, oameni care sa iti fie si cruce si casa, totodata!
Apoi ca lider (daca tot ai decis sa faci parte din echipa mea) iti urez sa ma urmezi si iti reamintesc ca liderii nu se nasc pregatiti ci ei devin pregatiti si sunt fauriti in campul de lupta iar mai presus de toate liderii sunt oameni simpli , uneori sensibili, modesti care fac insa in momentele cruciale alegeri extrem de curajoase, care accepta provocarea de orice fel si care reusesc sa scoata simplitate din dezordine, armonie din dezbinare si oportunitate din dificultate!
Iti doresc sa ai aceeasi abnegatie, implicare, energie infinita, putere nemarginita de cuprindere si intelegere pe care o caut si eu, sa emani caldura pentru cei din jurul tau, sa daruiesti, si sa indraznesti sa fii chiar si Demiurg!
Si daca ai reusi ti-as multumi pentru aceste mari realizari dar ti-as multumi si pentru acele multe alte lucruri marunte care zilnic ne inconjoara si care ne completeaza viata!

Dragi Colegi,
Sa incepem noul an 2023 prin a asculta o muzica buna, iar pe masa sa avem bucate simple dar sanatoase si frumos mirositoare, iar pacea gandurilor sa va “doboare”! Si NU uita ca NU Sarbatorile trebuie sa fie fericite ci Oamenii!
Iti doresc ca sa nu iti mai fie frica sa spui adevarul, pentru ca atunci cand esti in adevar, devii un tezaur uman viu si iti mai doresc sa fii cel mai “limpede cap” de cand se face chimie in Romania!

Daca as fi nevoit sa ma limitez la o singura urare, atunci eu as alege sa va daruiesc posibilitatea de a vedea lumea prin ochii mei! Pentru ca atunci am fi UNA iar realizarile ar fi inifinite, fara piedici, fara neintelegeri ci doar in armonie si daruire, pentru ca virtutea incepe cu intelegere si se realizeaza prin curaj! La fel as primi si eu sa vad viata doar prin ochii tai, adica printr-o singura pereche de ochi si nu conteaza a cui sunt!

In final iti doresc sa regasesti ceea ce ai pierdut si multi NU il mai au, iti doresc ….. TIMP, timp sa te bucuri, sa razi, timp pentru fapte si ganduri bune!
Timp nu doar pentru tine ci pentru a-l darui si colegilor tai, dar nu in graba si fuga, ci timp in care sa te poti increde in ei, timp in care sa cresteti impreuna, sa speri din nou si iti mai doresc ……TIMP sa iti mai ramana si tie, iar in el sa te poti mira de frumusetea lumii noastre, apoi timp in care sa te inalti catre stele, timp in care sa te regasesti, sa vezi fericirea in fiecare zi si in fiecare ora! Iti doresc timp sa poti ierta ce-i gresit in jur si in final iti doresc sa gusti BUCURIA in fiecare moment al gandirii tale clare.

Bine ai venit 2023!

Stefan Vuza, presedinte CHIMCOMPLEX

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe