SPORTURI DE VARĂ OLIMPICE – PARIURI ONLINE

miercuri, 25 ianuarie 2023

 

În acest articol, vom arunca o privire la unele dintre cele mai populare pariuri sportive care vor fi la Jocurile Olimpice de vară.Dar înainte de a intra în punctele principale, ar trebui să înțelegeți că este foarte important să alegeți o casă de pariuri de încredere. În caz contrar, îți poți pierde pur și simplu toți banii, indiferent de experiența pe care o ai. Casa de pariuri trebuie să existe de cel puțin mai mult de un an și să aibă recenzii pozitive ale clienților. De exemplu, una dintre ele 20bet este o casă de pariuri cu o istorie lungă. Puteți citi recenzii și obține informații complete despre el făcând clic pe linkul 20bet.

 

BASCHET

Cele mai mari vedete ale turneului vor fi vedete din NBA pe care le vedem în fiecare zi în timpul sezonului. Există o mare diferență în acest sport între cele mai bune echipe din lume și restul. Pariorii sportivi inteligenți pot găsi în mod regulat nepotriviri pe care le pot exploata. Trebuie să fiți atenți, totuși, pentru că, deși talentul se transformă adesea în victorii, acest lucru nu se întâmplă întotdeauna. Echipele de baschet, cum ar fi americane, sunt pline de vedete, astfel încât jucătorii care sunt obișnuiți să fie vedete în propriile echipe sunt forțați să învețe să joace roluri cu care nu sunt întotdeauna obișnuiți sau cu care nu se simt confortabil. Capacitatea lor de a se adapta și de a se ajusta - și de a găsi rapid o chimie cu coechipierii lor poate fi un factor important în succesul lor - și poate fi foarte diferită de experiența echipelor care joacă împreună mai des.

FOTBAL

Ca și baschetul, fotbalul este un sport cu care mulți pariori sunt familiarizați cu pronosticurile și pariurile. Pariorii care au avut succes în alte turnee ar putea să se simtă confortabil pariind și pe fotbalul olimpic. Cu toate acestea, ei trebuie să fie atenți să recunoască diferențele dintre acest fotbal și alte turnee majore. La Jocurile Olimpice nu sunt prezente marile vedete pe care le-ai vedea la Cupa Mondială sau în altă parte. Ei sunt mai tineri și joacă un joc mai puțin lustruit. Pariorii sportivi câștigători înțeleg că asta înseamnă că echipele care sunt superputeri în fotbalul internațional major s-ar putea să nu fie la fel de puternice la Olimpiadă și viceversa.

TENIS

Tenisul olimpic este mai ușor de pariat (handicap) decât multe sporturi, deoarece suntem deja atât de familiarizați cu majoritatea jucătorilor. Înainte de a merge la Jocurile Olimpice, jucătorii au jucat două Grand Slam-uri în lunile imediat anterioare și alte turnee majore între timp. Le cunoaștem forma, știm cum se potrivesc și putem avea o idee bună despre cum se vor adapta la suprafața de joc a turneului. De asemenea, știm cum vor face față jucătorii la stresul și presiunea Jocurilor Olimpice, deoarece îi vedem jucând atât de des turnee majore. Trebuie să fiți atenți atunci când calculați handicapul la dublu, deoarece multe echipe normale au în componență jucători din țări diferite care nu pot juca împreună la Jocurile Olimpice.

CICLISM PE ȘOSEA

Ciclismul este un sport pe care se poate paria în cele mai bune momente, iar acest lucru este valabil mai ales în cazul Jocurilor Olimpice. Există un decalaj uriaș între cicliștii profesioniști și restul participanților, și doar profesioniștii au șanse reale de a ieși învingători. Marea majoritate a acestor cicliști tocmai vor fi terminat Turul Franței nu cu mult timp înainte de începerea Jocurilor Olimpice. De aici știm în ce formă se află, care sunt punctele lor forte și punctele slabe actuale și cât de pregătiți sunt pentru această provocare. Înțelegând traseul olimpic de ciclism pe care aceștia îl vor parcurge, pariorii sportivi pot, de asemenea, să își facă o idee despre ce tip de cicliști vor fi favoriți pe teren. Dacă vor fi sprinterii cei care vor avea un avantaj, putem privi cu atenție care dintre ei vor avea cel mai bun sprijin pentru a-i aduce în poziția în care trebuie să fie pentru a câștiga.  

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe