Sparle si soparle, 30.01.2023

luni, 30 ianuarie 2023
  • Încă de anul trecut, Tribunalul Vâlcea a pronunțat soluția de faliment a încă unei întreprinderi de renume - SC Remat SA. Concret, în dosarul nr. 331/90/2016, instanța a pronunțat soluția: „În baza art. 145 (1), pct. E, dispune deschiderea falimentului. Dispune dizolvarea debitorului. Desemnează lichidator judiciar Eurosmart Filiala Prahova SPRL, care va îndeplini dispozițiile Legii nr. 85/2014. Cu apel”. Următorul termen al procesului la Tribunal este programat în data de 1 martie 2023. Conform datelor publicate de Ministerul Finanţelor, SC Remat SA a înregistrat în anul 2021 venituri totale de circa 15 milioane de lei, o cifră de afaceri de 10,5 milioane de lei şi pierderi de 4 milioane de lei. Cu sediul social în comuna Bujoreni, SC Remat SA este deţinută de Gheorghe Florin Cazacu - 93,05% şi alţi acţionari - 6,95%. Gheorghe Cazacu a fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Remat SA din 2008, ceilalţi doi membri fiind Alexandru Stoica şi Mihai Andronache. Înainte de faliment, societatea deţinea trei centre mari şi 12 puncte de lucru.

 

  • Consilierul județean liberal Mircea Poenaru deține 10 terenuri, aflate în localitățile Golești, Râmnicu Vâlcea, Copăceni, Mihăești și Bărbătești, plus două case de locuit (în Golești și Bărbătești) și un apartament în Râmnicu Vâlcea. În data de 30 martie 2022, Mircea Poenaru a vândut un teren și o casă lui Doru Rotaru, pentru care a încasat suma de 10.000 euro, conform declarației de avere. La diverse bănci, liberalul Poenaru deține conturi sau depozite în sumă totală de 100.000 euro și 3 miliarde de lei vechi, iar în 2021 a câștigat circa 600 milioane de lei vechi, din care, cea mai mare parte, din salariul de la ADI Salubrizare.

 

  • Sistemul netcity se extinde în zona de nord a municipiului Râmnicu Vâlcea. Recent, consiliul local a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Racorduri imobile la infrastructura subterană netcity în zona de nord, municipiul Râmnicu Vâlcea”, la valoarea totală de 7,2 miliarde de le vechi. Sistemul netcity, primul proiect de mutare a cablurilor de electricitate, cablu şi internet în subteran din provincie, a intrat în exploatare începând din anul 2010. O hotărâre de consiliu local spune că, după darea în folosinţă a sistemului netcity, instalarea de cabluri pe stâlpii din municipiu este interzisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe