Sparle si soparle, 16.01.2022

luni, 16 ianuarie 2023
  • Culmea tupeului! Viceprimarul Virgil Pirvulescu a actionat in instanta, la Tribunalul Valcea, UAT Municipiul Ramnicu Valcea si solicita drepturi băneşti: acordare indemnizaţie de viceprimar pentru perioada 17.12.2020-08.02.2021. Despre Virgil Pirvulescu, viceprimarul liberal al municipiului Ramnicu Valcea, seful sau direct, Mircia Gutau, spune ca toaca frunza la caini si incaseaza degeaba salariul de la Primaria Ramnicu Valcea. Viceprimarul  incaseaza peste 170 milioane lei vechi - salariu, dar nu face nimic pentru acesti BANI PUBLICI, platiti din taxele si impozitele achitate de ramniceni! Aceasta realitate a fost confirmata chiar de seful lui, primarul Mircia Gutau: „În fiecare zi, el scrie peste tot – să vină să ne controleze. Este scribălăul de serviciu, reclamagiul şef! Altă activitate nu are. Pentru că el nu ştie să facă nimic, absolut nimic!”, a spus primarul Mircia Gutău. Totusi nu intelegem de ce executivul Primariei Ramnicului nu face demersuri pentru a-i taia salariul viceprimarului frecator de menta?!

 

 

  • Fostul simplu membru CSM Bogdan Mateescu a devenit presedintele Tribunalului Valcea. Cine deschide pagina de internet a Tribunalului Vâlcea poate citi următoarele: „Preşedinte instanţă: judecător Mateescu Bogdan”. Parcă e totuşi prea mic scris, dar merge şi aşa. Mateescu nu va sta prea mult pe la Tribunalul Vâlcea. Ştiţi doar informaţiile de prin sistem cum că în viitorul apropiat Mateescu va fi luat cu delegare la Curtea de Apel Bucureşti, urmând ca apoi cu prima ocazie să fie pus cu delegare preşedinte al Curţii de Apel Bucureşti. Frumos! Până atunci, vă vom ţine la curent cu activitatea judecătorului Bogdan Mateescu de la Tribunalul Vâlcea, preşedinte de instanţă, notează luju.ro.

 

  • Agenția Națională de Integritate anunță prorogarea termenului privind obligația de a semna declarațiile de avere și de interese cu semnătură electronică calificată! La finalul anului 2022, Guvernul României a adoptat Ordonanța de urgență nr. 182/2022 potrivit căreia, termenul aferent obligației de a semna declarațiile de avere și de interese exclusiv cu semnătură electronică calificată a fost prorogat până la data de 31 decembrie 2023. Astfel, în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2023, deponenții prevăzuți de Legea nr. 176/2010 completează, depun și transmit declarații de avere și de interese certificate fie cu semnătură electronică calificată, fie cu semnătură olografă, exclusiv prin sistemul e-DAI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe