Sparle si soparle, 09.01.2023

luni, 9 ianuarie 2023
  • Primarul liberal din Berbești, Milorad Cumpănășoiu, a reușit să câștige în 2021 suma totală de peste 1 miliard de lei vechi, din care 840 milioane de lei vechi din salarii de la Primăria Berbești, 150 milioane de lei vechi din dobânzile de la Trezoreria Horezu, plus cele 73 milioane de lei vechi din subvenții de la APIA, conform declarației de avere. Drept urmare, Milorad Cumpănășoiu și-a permis să deschidă în 2021 un fond de investiții de 1 miliard de lei vechi la Trezoreria Horezu, un cont curent la Raiffeisen Bank de 200 milioane de lei vechi, pe lângă cei 2,5 miliarde de lei vechi deținuți din 2018 la Trezoreria Horezu. Ipochimenul de Milorad Cumpănășoiu mai are în garaj un autoturism BMW, iar bunurile imobiliare cuprind 5 terenuri intravilane, forestiere și agricole, toate în Berbești, în suprafață totală de circa 80.000 mp, plus un două apartamente (în București și Râmnicu Vâlcea) și o casă de locuit în Berbești.

 

  • După ani de lucrări și milioane de euro investite, Palatul Culturii din Drăgășani funcționează... fără autorizație ISU! Mai nou, în sala de festivități a Palatului Culturii din Dragășani au crescut ciuperci pe mochetă. La începutul anului 2018, primarul Cristian Nedelcu a scos la licitație, în SEAP, lucrările rămase de executat la Palatul Culturii din Drăgășani, în urma rezilierii contractului cu firma Conexvil. Valoarea lucrărilor rămase a fost evaluata la aproximativ 4,2 miliarde de lei vechi în condițiile în care obiectivul fusese deja realizat în proporție de 95%. În martie 2018, primarul Cristian Nedelcu dorea finalizarea lucrărilor cât mai repede, însă lucrările ar fi fost abandonate de firma Conexvil în urma falimentului. Tot în 2018, s-a afișat pe Ebuget achiziționarea de reparații la clădirea Palatul Culturii din Drăgășani pentru suma de 3,7 miliarde de lei vechi.

 

  • Spre surpriza multora, trecerea dintre ani l-a prins pe fostul prefect Mircea Perpelea (din perioada 2000-2002) la vila unui cunoscut medic din Râmnicu Vâlcea. Spunem surpriză, deoarece, în ultimii ani, „ziaristul” Mircea Perpelea petrecea revelioanele exclusiv la restaurantul Perla Oltului din stațiunea Călimănești. Fostului comunist, mare capitalist în prezent, Mircea Perpelea, ar trebui sa-i crape obrazul de rușine! Ipochimenul acesta, descurcăreț în toate regimurile, imbogatit in mod dubios, s-a inscris „pe ușa din spate” in Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania! Perpelea este milionar in euro, din afaceri destul de suspecte, ca sa nu le spunem altfel. Proprietar de spatii imobiliare, vile, hoteluri, apartamente, terenuri, majoritatea obtinute in perioada în care a fost prefect, consul și ambasador.

 

  • Noi administratori provizorii la Apavil numiți de Primăria Râmnicului! La sfârșitul anului trecut, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a aprobat lista cu persoanele nominalizate din partea acționarului - Municipiul Râmnicu Vâlcea pentru numirea de administratori provizorii în Consiliul de Administrație la SC Apavil SA, după cum urmează: Ciobanu Elena Daniela, Dumitraș Vasile, Constantinescu Dragoș, Hrebenciuc Ioan și Dumitru Marian.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe