Sparle si soparle, 05.01.2023

joi, 5 ianuarie 2023

• Spre surpriza multora, trecerea dintre ani l-a prins pe fostul prefect Mircea Perpelea (din perioada 2000-2002) la vila unui cunoscut medic din Râmnicu Vâlcea. Spunem surpriză, deoarece, în ultimii ani, „ziaristul” Mircea Perpelea petrecea revelioanele exclusiv la restaurantul Perla Oltului din stațiunea Călimănești. Fostului comunist, mare capitalist în prezent, Mircea Perpelea, ar trebui sa-i crape obrazul de rușine! Ipochimenul acesta, descurcăreț în toate regimurile, imbogatit in mod dubios, s-a inscris „pe ușa din spate” in Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania! Perpelea este milionar in euro, din afaceri destul de suspecte, ca sa nu le spunem altfel. Proprietar de spatii imobiliare, vile, hoteluri, apartamente, terenuri, majoritatea obtinute in perioada în care a fost prefect, consul și ambasador.

• Din cauza „managementului extraordinar” al primarului din Drăgășani, Cristian Nedelcu, guvernul a alocat municipiului la finele anului trecut suma ridicolă... de 1,2 miliarde de lei vechi, sumă la nivelul unor comune din Vâlcea. Spre exemplu, Primăria Râmnicului a primit din partea guvernului peste 10 miliarde de lei vechi. Primăriile din Vâlcea, cu probleme în asigurarea finanțării pentru cheltuieli de funcționare, au primit din fondul de rezervă al Guvernului suma de circa 4 milioane de euro. În contextul actualei situații economice, unitățile administrativ teritoriale se confruntă cu probleme deosebite în ceea ce privește asigurarea surselor de finanţare a cheltuielilor curente şi de capital.

• Noi administratori provizorii la Apavil numiți de Primăria Râmnicului! La sfârșitul anului trecut, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a aprobat lista cu persoanele nominalizate din partea acționarului - Municipiul Râmnicu Vâlcea pentru numirea de administratori provizorii în Consiliul de Administrație la SC Apavil SA, după cum urmează: Ciobanu Elena Daniela, Dumitraș Vasile, Constantinescu Dragoș, Hrebenciuc Ioan și Dumitru Marian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe