Mare fierbere la Consiliul Judetean Valcea! Proiectul de la Spitalul Judetean, in PERICOL! Finantele Publice i-au pus poprire pe conturi afaceristului Florin Bragau!

sâmbătă, 14 ianuarie 2023

 

Mare fierbere la Consiliul Judetean Valcea! Firma afaceristului - politician Florin Bragau, SC ISIRIDE ENERGY SRL, are mari probleme financiare si exista riscul ca firma abonata la contracte de milioane de euro la Consiliul Judetean Valcea si Primaria Ramnicu Valcea, sa nu fie capabila sa finalizeze lucrarile la obiectivul de investiții: „Modernizarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea” (lucrare a Consiliului Judetean Valcea).

Administratia Judeteana a Finantelor Publice Valcea i-a pus deja POPRIRE pe conturi (nr. AA21037597745) lui Florin Bragau!

O firma de apartament a crescut intr-un an cat altele in 20! Fostul presedinte al PRU Valcea, Florin Bragau, a castigat licitatii de milioane de euro la Primaria Ramnicului si Consiliul Judetean Valcea! SC ISIRIDE ENERGY SRL, o firma care in urma cu 4 ani avea UN singur angajat, a ajuns sa obtina contracte publice de zeci de  miliarde de lei vechi!  Bragau a descoperit pestisorul auriu care a inceput sa-i indeplineasca dorinte… 
 IN ATENTIA FIRMELOR DE CONSTRUCTII SI ALTOR SOCIETATI COMERCIALE CARE DERULEAZA AFACERI CU FLORIN BRAGAU: INCASATI CAT MAI PUTETI BANII DE LA BRAGAU (DACA VA DATOREAZA BANI!)
Achiziția publică a serviciilor de elaborare a Proiectului Tehnic și a execuției Lucrărilor (CL1) din cadrul proiectului „Modernizarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea”
Lucrările se vor executa la sediul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, situat în municipiul Râmnicu Vâlcea, Calea lui Traian, nr. 201, județul Vâlcea.

Obiectul contractului îl reprezintă: A. Elaborarea Proiectului tehnic, pentru obiectivul de investiții: „Modernizarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea”, în etapele: proiect pentru autorizarea executării lucrărilor,  proiect pentru organizarea execuției lucrărilor  proiect tehnic și detalii de execuție, în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 907/ 2016 privind etapele de elaborare și conținutul-cadru al documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/ proiectelor de investiții finanțate din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, precum și cu cerințele din caietul de sarcini și cu respectarea actelor normative în vigoare și a instrucțiunilor AMPOR și ANAP.

Contractul de proiectare și execuție lucrări din cadrul proiectului „Modernizarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe