La Valcea cel mai simplu mod de a scapa de plata unor impozite si taxe este sa cumperi un judecator!

joi, 12 ianuarie 2023

La Valcea cel mai simplu mod de a scapa de plata unor impozite si taxe este sa cumperi un judecator! Cel mai simplu mod sa nu platesti o autorizatie de constructie, spre exemplu, este sa cumperi un judecator! Nu-ti convine ca inspectorii ANAF te-au controlat si au stabilit ca trebuie sa platesti mai multe miliarde de lei vechi catre bugetul de stat? Solutia e simpla: decat sa platesti 10 miliarde la stat, mai bine spaguiesti un judecator, ca sunt mai multi dispusi sa incaseze! Nu-ti convine ce impozite trebuie sa platesti la primarie, mergi in instanta si spaguieste magistratul! E mai simplu, mai economic! Cine se ocupa de toata operatiunea, un fel de broker al mitei - avocatul imberb, uns cu toate alifiile, conectat direct la buzunarele prietenilor - judecatori: o adevarata caracatita de tip mafiot! Nu, nu este SF ceea ce am scris, din pacate este pura realitate, lucrurile acestea se cam intampla de ani de zile... Avem DNA, SRI, Politie, Parchet! Sa-si faca datoria!

"Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare...oare???"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “La Valcea cel mai simplu mod de a scapa de plata unor impozite si taxe este sa cumperi un judecator!”

 1. NARAVUL din Fire NU ARE LECUIRE! - spune i vorba Romaneasca...

  NU s-au schimbat naravul, Ba dincontra - protejati de legile lui mutu, sunt mai tari ca niciodata! Te sfideaza, te umilesc in fata, de parca ,,EI,, sunt a tot puternici! SI SUNT...De ce? Pentru ca ,,EI,, NU raspund in fata nimanui - in timp ce, toti angajatii fie la Stat fie in Privat, raspund si suporta consecinte...

  Cat timp mai trebuie sa treaca, pentru ca ,,justitia,, sa isi faca datoria?!

Ultimele stiri

 • PUBLICITATE

 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe