Judecatorii de la Tribunalul Valcea sustin traficul de droguri?! Organizatorul petrecerii - Gabriel Craciun, directorul general de la Avicarvil, este cercetat de DIICOT?

marți, 24 ianuarie 2023

AREST la domiciliu pentru bărbatul reținut în dosarul prăjiturilor cu droguri din Râmnicu Vâlcea

Tribunalul Vâlcea a respins propunerea procurorilor de arestare preventivă a antrenorului de fitness care a dus prăjituri cu droguri la petrecerea privată de sâmbătă seara si l-a plasat în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile. ”Respinge propunerea formulată de PARCHETUL DE PE LÂNGĂ ÎNALTA CUIRTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE – DIRECŢIA DE INVESTIGARE A INFRACŢIUNILOR DE CRIMINALITATE ORGANIZATĂ ŞI TERORISM – Biroul Teritorial Vâlcea ca nefondată. În baza art. 227 alin 2 rap la art. 202 alin. 4 lit d Cpp şi art 218 Cpp ia măsura arestului la domiciliu faţă de inculpatul COJOCARI DUMITRU pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 23.01.2023 şi până la data de 21.02.2023 inclusiv” – se mentioneaza în minuta instanței de judecată.

Sentinta blanda este una surprinzatoare, avand in vedere gravitatea faptelor! Ce exemplu este dat de catre judecatori - societatii valcene, in ansamblul ei?! Ce vor gandi traficantii de droguri din Valcea acum? Judecatorii  ne sustin, hai sa umplem judetul de droguri! Deja multe dintre liceele Ramnicului sunt pline de droguri! Tinerii folosesc la greu substante interzise! In acest timp autoritatile abilitate si, iata, judecatorii... trag pe nas asa-zisa dreptate!

Organizatorul petrecerii de la Ramada a fost Gabriel Craciun, directorul general de la Avicarvil Valcea. Acest domn este cercetat de DIICOT? Nu a stiut ce se intampla la propria petrecere?! Pare usor cusuta cu ata alba povestea ca a depus si el plangere penala....

Intrebam, nu dam cu parul!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe