Dezastru în Vâlcea după un accident între o cisternă cu sodă caustică și o autoutilitară. Rețelele electrice au fost avariate

luni, 9 ianuarie 2023

O persoană a rămas blocată într-o autoutilitară, iar o cisternă încărcată cu sodă caustică s-a răsturnat pe DN64, la Râureni, în urma unui accident rutier produs luni, între cele două autovehicule.

Traficul rutier pe DN 64, la Râureni, în zona accidentului, a fost blocat, iar circulaţia a fost deviată pe DN67, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

"Poliţiştii din municipiul Râmnicu Vâlcea intervin la un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că s-ar fi produs o coliziune între o autoutilitară si un tir pe DN 64, în localitatea Râureni. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, urmând să fie transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", au spus reprezentanţii IPJ Vâlcea.

La locul accidentului intervin un echipaj SMURD şi alte două echipaje de pompieri cu autospeciale pentru descarcerare şi pentru stingere incendii.

Autocisterna cu sodă caustică nu prezintă fisuri şi din aceasta nu sunt revărsări de substanţe. În urma accidentului, au fost afectate reţele electrice, au mai informat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Persoana rănită este din autoutilitară şi a rămas blocată după impact, urmând să fie transportată la spital după ce va fi deblocată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe