Cristinel Vlad, baronul PUZ-urilor din Ramnicu Valcea!

luni, 9 ianuarie 2023

Cativa arhitecti, ii numeri pe degetele de la o mana, au acaparat asemenea unei mafii toate proiectele imobiliare din judetul Valcea! Au impartit judetul in zone de influenta si orice locuitor sau firma care doreste sa construiasca ceva, orice, de la o baraca pana la un ansamblu rezidential este obligat(a) sa incheie contracte cu acesti rechini ai proiectelor, niste matusalemici, de-a dreptul! S-a ajuns pana acolo incat un amarat de PUZ la o cladire cu un singur etaj sa coste 5000 de euro! Oricine se poate uita, spre exemplu, pe site-ul Primariei Ramnicu Valcea, la rubrica Urbanism, si va vedea ca documentatiile PUZ-urilor din ultimii ani sunt semnate de aceiasi arhitecti, baronii proiectelor! Unul dintre ei este Cristinel Vlad, fost arhitect sef al municipiului Ramnicu Valcea, care lucreaza pe banda rulanta PUZ-uri la proiecte imobiliare de zeci de milioane de euro! In urma cu mai multi ani, acest arhitect realiza proiecte interesante, frumoase, care vor ramane puncte de referinta pe harta arhitecturala a judetului... Din pacate, uitati-va acum la modul haotic si la arhitectura desantata a unora dintre blocurile nou-construite si retineti acest nume pentru a-i multumi, cu ghilimelele de rigoare: Cristinel Vlad! Acest mercantilism a schimonosit fata orasului!

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Cristinel Vlad, baronul PUZ-urilor din Ramnicu Valcea!”

  1. Parerea mea ca si a multor beneficiari ai lucrărilor realizate de Dl Arhitect Cristinel Vlad este ca v-ați exprimat greșit, întrucât pe buna dreptate Dl Arhitect Cristinel Vlad poate fi numit fara rezerve Un Print al Arhitecturii și nicidecum ‘Baron’ folosit in sens peiorativ.

  2. Din nefericire este foarte dificil, dacă nu chiar imposibilsa te impotrivesti prostului gust și corupției celor care ne conduc oricat de super profesionist ai fi.
    Am colaborat cu Dl Arhitect Cristinel Vlad și atât eu cât și întreaga mea echipa îl consideram unul din cei mai talentați și bine intenționați arhitecți ai României.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe