Ce pantofi să alegi în funcție de culoarea pantalonilor? 5 sfaturi

joi, 5 ianuarie 2023

Sursă foto

Dacă ținutele cu pantaloni sunt printre preferatele tale, probabil te-ai gândit deja cum le poți accesoriza într-un mod reușit. Culoarea pantalonilor trebuie să fie în echilibru cu cea a încălțămintei pentru ca întregul look să te pună în valoare. Iată câteva sfaturi utile atunci când vrei să obții un outfit cât mai armonios din punct de vedere cromatic.

Poți accesoriza pantalonii albaștri cu aproape orice culoare

Fie că obișnuiești să porți blugi sau preferi pantalonii din stofă în tonuri de albastru, poți combina aceste nuanțe cu aproape orice culoare de pantofi. Pentru o ținută formală sau sofisticată, perechea perfectă de pantofi eleganți poate avea nuanțe închise de negru sau bleumarin. Se potrivesc la fel de bine și tonurile de nude sau crem.

Pentru o ținută ceva mai casual, poți alege încălțăminte sport în culori deschise, precum alb. Nici nuanțele calde sau ceva mai pigmentate nu sunt excluse. Blugii merg foarte bine cu orice, de la verde până la maro sau roșu.

Evită să porți pantofi negri cu pantaloni albi

Pantalonii albi sunt, de asemenea, ușor de asortat. Totuși, este recomandat să eviți combinația cu pantofi negri, în special atunci când creezi o ținută de zi. Alege în schimb pantofi în nuanțe de albastru, bej, gri sau alb. Dacă preferi tonurile calde, poți opta și pentru pantofi roșii, vișinii sau portocalii.

Alege pantofi în culori deschise sau vibrante pentru pantalonii crem

În funcție de ocazie și de preferințele tale, poți accesoriza pantalonii crem cu tonuri subtile, delicate, dar și cu nuanțe puternice. Spre exemplu, tonurile de roz, alb sau gri te ajută să obții un look grațios și echilibrat.

Dacă vrei să creezi o ținută îndrăzneață, care să atragă atenția, accesorizează niște pantaloni crem sau nude cu o pereche de pantofi cu toc stiletto în nuanțe de roz neon. Poți opta la fel de bine și pentru alte nuanțe intens pigmentate, precum violet sau roșu. Este indicat, totuși, să eviți culoarea neagră.

Toate nuanțele de pantofi se potrivesc cu pantalonii gri

Asemenea pantalonilor albaștri, și cei gri sunt extrem de versatili. Această culoare neutră permite asocierea cu orice nuanță, de la cele reci de verde sau albastru până la culori calde, precum roșu, galben sau portocaliu. La fel de bine poți opta și pentru pantofi negri sau albi.

Combină pantalonii maro închis cu nuanțe de verde sau albastru

Asortarea pantalonilor de culoare maro închis poate fi ceva mai dificilă. Este indicat să eviți pantofii negri sau gri, dar și încălțămintea în nuanțe de mov. Alege, în schimb, pantofi de culoare verde sau albastră pentru a obține un look echilibrat și interesant. Poți opta pentru diverse nuanțe, precum bleumarin, olive, muștar, dar și tonuri calde, ruginii.

Ține cont de recomandările noastre și vei putea obține look-uri care îți definesc stilul personal și arată impecabil din punct de vedere cromatic. Pentru a-ți da seama cât mai ușor care este combinația ideală, probează pantalonii pe care dorești să-i accesorizezi atunci când mergi în căutarea pantofilor potriviți și încearcă diverse nuanțe înainte de a lua decizia finală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe