Bărbatul care a adus prăjituri cu canabis la petrecerea din Vâlcea de la Ramada a fost reținut. Precizările făcute de DIICOT

luni, 23 ianuarie 2023

 

15 persoane au ajuns, sâmbătă seara, la Spitalul Județean din Vâlcea, după ce au consumat la o petrecere prăjituri cu canabis. DIICOT a transmis că bărbatul care a adus prăjiturile la petrecere a folosit 15 grame de canabis pentru realizarea lor, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de trafic de droguri.

Bărbatul a fost invitat la petrecerea care a avut loc sâmbătă seara la un restaurant din Ramnicu Valcea.

„A oferit, cu ocazia unei petreceri private la care a fost invitat, o prăjitura la prepararea căreia a folosit cantitatea de aproximativ 15 grame de canabis. În urma consumului, 15 dintre invitați au acuzat stări de rău, palpitații și atacuri de panică și s-au prezentat la camera de gardă Spitalului Județean Vâlcea”, a transmis DIICOT.

Polițiștii au făcut verificări, iar a doua zi duminică au obținut un mandat de percheziție și au mers la locuința acestuia. În casa sa au fost descoperite resturi de canabis și un grinder.

El a fost reținut pentru 24 de ore pentru infracțiunea de trafic de droguri, iar azi va fi prezentat Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile - menționează libertatea.ro

La petrecerea care a avut loc sâmbătă la hotelul Ramada din Râmnicu Vâlcea au participat aproape 70 de persoane, iar primul apel la 112 a fost dat în jurul orei 20:30. În total, 15 oameni au mers la spital pentru îngrijiri medicale. Aceștia s-au prezentat la camera de gardă a Spitalului de Urgență Vâlcea cu stări de rău, inclusiv halucinaţii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe