Accident mortal provocat de un șofer drogat cu ecstasy și amfetamină. Șoferul-fugar, arestat

vineri, 13 ianuarie 2023

După ce a lovit mortal un pieton, în timp ce se afla sub influența drogurilor la volanul unei mașini, un tânăr de 19 ani, din Șușani - Vâlcea, a fost reținut pentru a fi prezentat instanței.

Șoferul drogat care a accidentat mortal un pieton, pe un drum județean din Vâlcea, iar apoi a fugit fiind găsit după câteva ore, a fost arestat preventiv vineri seara, 13 ianuarie - potrivit adevarul.ro

„Tot în cursul zilei de astăzi, în baza probatoriului administrat în cauză, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a tânărului, pe o

Accidentul rutier s-a produs joi seara, 12 ianuarie, în jurul orei 21:49, pe un drum din comuna Șușani Vâlcea. O mașină a lovit un pieton și apoi a dispărut în trombă.

Poliția Municipiului Drăgășani a fost sesizată prin apel 112 că o persoană este căzută pe carosabil, inconștientă, și este posibil să fi fost victima unui accident mortal.

„Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că persoana în cauză a fost acroșată de un autoturism în timp ce se afla pe partea carosabilă a DJ 677, în comuna Șușani, conducătorul auto părăsind locul accidentului”, a transmis purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Vâlcea, Georgiana Țîrcu.

Potrivit sursei citate, victima era un localnic de 67 de ani. Personalul medical prezent la fața locului a declarat decesul acestuia.

Dosar penal

„În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, a fost identificat autoturismul implicat în evenimentul rutier, care era condus de un tânăr de 19 ani, din localitatea Șușani, județul Vâlcea. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dar și cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la AMP (amfetamină) și MDMA (ecstasy), motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea de mostre de sânge în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism”, a mai menționat reprezentanta Poliției Județene Vâlcea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe