Tineri reținuți pentru furt calificat

joi, 29 decembrie 2022

În această dimineață, polițiștii orașului Horezu au efectuat 2 percheziții domiciliare, într-un dosar penal care vizează comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 18-20.12.2022, persoanele în cauză ar fi sustras o cantitate de 700 de litrii de motorină din rezervorul unei autoutilitare, care era parcată în incinta unei societăți comerciale din orașul Horezu, județul Vâlcea.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la locuințele a 2 tineri de 19, respectiv 23 de ani, din comuna Oteșani, județul Vâlcea, au fost descoperite bunurile săvârșite la comiterea faptei, cât și o parte din cantitatea de motorină sustrasă.

A fost dispusă măsura reținerii celor 2 bărbați, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al unui criminalist de la Serviciul Criminalistic din cadrul I.P.J. Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe