Sparle si soparle, 12.12.2022

luni, 12 decembrie 2022
  • Un vâlcean a câștigat un proces... cu Agenția Națională de Integritate. Este vorba Gheorghe Marinescu, consilier juridic în cadrul DSP Vâlcea. „Admite contestaţia. Anulează raportul de evaluare al ANI. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată conform art. 402 teza finală Cod procedură civilă”, se arată în decizia Curții de Apel Pitești. Mai spunem că Gheorghe Marinescu s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 2 aprilie 2018 - 6 ianuarie 2021, întrucât a exercitat simultan cu funcția publică de execuție de consilier juridic în cadrul DSP Vâlcea și funcția de consilier juridic în sectorul privat, atribuțiile exercitate în sectorul privat fiind în legătură directă sau indirectă cu atribuțiile exercitate de către acesta în calitate de funcționar public.

 

  • În timp ce hotelurile din județul Vâlcea au ajuns o „ruină”, Bogdan Hossu, liderul Cartelului Alfa, a tras zilele trecute un CHEF MONSTRU la Hotel Parâng din Olănești. Cu un imens potențial turistic, stațiunile montane Voineasa și Vidra a fost lăsată în paragină, iar o mare parte din vină o poartă și sindicatele. Trebuie reamintit că la Vidra au fost lăsate în paragină un hotel de 400 de locuri, o sală de sport şi încă trei minihoteluri.

 

  • Alți 3 judecători din Vâlcea au spus ADIO profesiei, după ce președintele României a semnat decretele. Astfel, la data de 1 ianuarie 2023, doamna Monica Rusu, judecător la Tribunalul Vâlcea, se eliberează din funcție ca urmare a pensionării. La data de 20 decembrie 2022, doamna Viorica Bonciu, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Vâlcea, se eliberează din funcție ca urmare a pensionări. La data de 15 decembrie 2022, domnul Sorinel Petria, judecător la Tribunalul Vâlcea, se eliberează din funcție ca urmare a pensionării.

 

  • Institutiile statului nu raman indiferente la manevrele financiare dubioase ale directorului Bibliotecii Judetene Valcea, pesedistul Remus Grigorescu! Din doua adrese emise de Agentia Nationala de Integritate si Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea aflam ca au fost demarate cercetari pentru incompatibilitate, respectiv conflict de interese – art. 301 Cod Penal. Interesant este ca institutia care patroneaza Biblioteca Judeteana – Consiliul Judetean Valcea nu a transmis inca niciun punct de vedere in legatura cu activitatile lui Remus Grigorescu! Domnule presedinte, Constantin Radulescu, asteptam concluziile verificarilor de la biblioteca (daca le-ati dispus, asa cum ar fi fost normal si legal!).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe