Sparle si soparle, 05.12.2022

luni, 5 decembrie 2022
  • Este mai mult decât evident că viceprimaul liberal Virgil Pîrvulescu a „luat-o pe arătură” și trebuie supus unui control de anumita natura, probabil din cauza stresului la care este supus zilnic de „activitățile” de la Primăria Râmnicului. Iată ce a putut debita pe facebook numitul Pîrvulescu: „Nu, nu este o greşeală (data de 1 aprilie - n.r.), ci o dată mai potrivită pentru festivismele false și goale de substanță ale lumii politice! Sărbătoarea națională este despre realizări, fapte, sacrificiu și, mai ales, modestie! Și totuși... La mulţi ani, România. Profundă, mută, dar autentică.” În acest caz, nu mai avem nimic de adăugat!

 

  • Afaceristul pesedist Vicentiu Mocanu da dovada de tupeu si impostura iesite din comun! La manifestările prilejuite de Ziua Naționala a Romaniei, organizate la Ramnicu Valcea, ipochimenul cu pricina a fost prezent, mot in frunte, in tribuna oficiala, rezervata autorităților locale, judetene si militare! In ce calitate?! Poate ne spune seful PSD, Constantin Radulescu! De-a dreptul surprinzator a fost faptul ca Mocanu s-a asezat pe locul rezervat primarului municipiului Ramnicu Valcea! Penibil!

 

  • Potrivit INS, numărul de divorţuri este mai mare în mediul urban decât în cel rural, cu excepţia... judeţului Vâlcea. Cea mai mare rată a divorţialităţii s-a înregistrat în judeţul Braşov (1,37 divorţuri la 1000 locuitori) şi cea mai mică rată de divorţialitate s-a înregistrat în judeţul Vâlcea (0,37 divorţuri la 1000 locuitori). Motivele nu sunt foarte clare, dar simptomul e confirmat statistic: numărul românilor care înaintează actele de divorț după mai bine de 20 de ani de căsătorie s-a dublat. De la circa 4000 de cupluri care divorțau anual în primii ani de după Revoluție, acum se înregistrează circa 8000, cu mici variații în anii de pandemie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe