Imagini cu momentul în care un bărbat vrea să-și omoare fratele și tatăl cu mașina VIDEO

luni, 5 decembrie 2022

Un bărbat din Râmnicu Vâlcea și-a lovit cu mașina fratele și tatăl. Individul care ar fi dat în mod intenționat cu mașina peste cei doi membrii de familie, a fost arestat și este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

"Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 01 decembrie 2022, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat (aflat în stare de reţinere) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor calificat asupra a doi membri de familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. La data de 01.12.2022, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile”, potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Conform sursei citate, se pare că individul, care și-ar fi lovit cu mașina, intenționat, fratele și tatăl, se afla în stare de ebrietate, și se certase cu cei doi.

 Evenimentul a fost filmat FOTO Captură video/ Vocea Vâlcii
Evenimentul a fost filmat FOTO Captură video/ Vocea Vâlcii

„Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în după amiaza zilei de 30.11.2022, pe fondul unui conflict preexistent, inculpatul i-a lovit intenţionat pe tatăl şi fratele său, cu autoturismul marca Ford Focus, condus sub influenţa băuturilor alcoolice, pătrunzând pe contrasens, pe B-dul Dem Rădulescu unde se aflau aceştia, context în care a intrat cu partea frontală a autoturismului în ei, după care, întrucât cei doi s-au ridicat şi s-au refugiat pe trotuar, inculpatul a încercat în continuare, in mod repetat, să-i lovească în aceeaşi manieră, pătrunzând cu intenţie cu autoturismul de mai multe ori pe trotuar după aceştia, rămânând, în cele din urmă suspendat cu autoturismul pe trotuar, tulburând totodată ordinea şi liniştea publică", se arată mai arată în comunicat - potrivit adevarul.ro

Evenimentul a fost filmat, potrivit publicației Vocea Vâlcii, care a intrat în posesia imaginilor.

Investigaţiile au fost efectuate împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea - Serviciul de Investigaţii Criminale.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Imagini cu momentul în care un bărbat vrea să-și omoare fratele și tatăl cu mașina VIDEO”

  1. Dragi jurnalisti, nu ar fi frumos sa ne spuneti si noua CINE a dat comunicatul respectiv: o fraza de un Kilometru, cu virgule puse anapoda si in care semnul "punct" nu exista (evident, ca e o singura fraza) 🙂 . Nu de alta, dar vrem sa stim si noi dcaa avem procurori prosti si angajati pe pile, sau politisti prosti si angajati pe pile. Sau... si unii, si altii 😀

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe