Cum să creezi iluzia de spațiu în căminul tău, atunci când stai în garsonieră?

vineri, 23 decembrie 2022

 

Mai ales în perioada studenției, sau chiar imediat după, mulți tineri, din probleme de ordin financiar, ajung să închirieze garsoniere, în primul rând datorită prețului redus pe care această chirie o are, față de un apartament cu două, ori chiar mai multe camere, iar în al doilea rând, întrucât, o garsonieră este locul ideal de a-ți începe viața individuală, departe de spațiul parental, unde ai libertatea dorită, și spațiul suficient de desfășurare pentru o persoană. Chiar dacă, pentru un singur om, este un spațiu suficient pentru traiul de zi cu zi, ce faci atunci când ai în vizită mai mulți prieteni, ori când începi deja să-ți împarți traiul de zi cu zi alături de un partener, iar ceva mai mult spațiu începe să nu mai reprezinte un moft, ci o necesitate imediată?

Cum să creezi iluzia de spațiu mai mare în căminul tău? Iată 3 soluții ce vin în ajutorul tău

Menține curățenia

Orice mic lucru care nu se află la locul său poate fi extrem de ușor de observat atunci când stai la garsonieră. Tocmai de aceea, este extrem de important să te asiguri că fiecare obiect este pus la locul său, iar că spațiul este pe cât se poate de aranjat cu putință. Având grijă la aspectul organizatoric, îți asiguri iluzia unei încăperi mai mari, chiar dacă garsoniera ta nu depășește mai mult de câțiva zeci de metrii pătrați.

Achiziționează-ți piese ce se pot micșora, sau camufla ca și dimensiune

Dacă ai văzut vreodată pe instagram, ori pe tik tok videoclipuri cu persoane ce își camuflează patul de minune, și îl transformă instant într-un aparent „dulap”, poți alege să utilizezi acest principiu și pentru garsoniera ta. Alege să achiziționezi un frigider incorporabil de pe altex.ro, și bucură-te de iluzia unui spațiu mai mare, și de confortul de a-ți menține alimentele preferate la temperatura optimă în fiecare zi. Pe lângă un pat extensibil, ori un frigider incorporabil, poți alege să apelezi și la un birou ce se pliază, pe care poți alege să-l pui, atunci când ai invitați, ori când pur și simplu îți dorești să te poți desfășura în voie în spațiul personal, într-un dulap, ori pe balcon. Soluții există întotdeauna pentru cei care sunt inventivi și care își doresc să le găsească.

Nu lăsa vasele nespălate

Nu ai idee cât de mult poate afecta imaginea per totală a unei încăperi, mormanul de vase nespălate ce tronează în chiuvetă, așteptând parcă să se încumete cineva și de ele, să le spele. Știm că viața de student, ori de proaspăt absolvent, este una dificilă, plină de încercări, și cu timp liber limitat, dar câteva minute acordate pe zi, după ce ai consumat mâncare, ori băutură respectivă, pot face diferența, atât în ceea ce priveșta înfățișarea căminului tău, cât și a stării tale de bine generală.

Indiferent de spațiu, vibe-ul este menținut de tine. Bucură-te de fiecare clipă, și alege să faci rai din ceea ce ai!

Surse foto: pixabay.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe