Accident cumplit în Vâlcea. Un tânăr de 16 ani a murit, alți doi minori sunt în stare gravă

luni, 5 decembrie 2022

Un accident cumplit a avut duminică noaptea în județul Vâlcea. Un tânăr de 16 ani a murit, alți doi minori sunt în stare gravă

Două victime, de 13 și respectiv 14 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean din Râmnicu Vâlcea

Trei minori au plecat cu mașina pe drumul naționale, dar lipsa de experiență a șoferului a făcut ca acesta să piardă controlul autoturismului, care s-a izbit puternic de un cap de pod, iar mai apoi de un stâlp de iluminat - relateaza stirilekanald.ro

Tragedia a avut loc pe un drum național din județul Vâlcea, în localitatea Băbeni, informează presa locală.

Conform ISU Vâlcea, două victime, de 13 și respectiv 14 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean din Râmnicu Vâlcea, iar pentru cea de-a treia, de 16 ani, manevrele de resuscitare din păcate nu au dat nici un rezultat, fiind declarat decesul de către medicul SAJ.

Accident cumplit în Vâlcea
Accident cumplit în Vâlcea. Un tânăr de 16 ani a murit, alți doi minori sunt în stare gravă

[Sursa foto: Gazeta valceana]

Accident cumplit în județul Vâlcea

Reprezentantul Poliției Județene Vâlcea a oferit mai multe explicații despre producerea accidentului și a confirmat că mașina era condusă de către un minor:  „Polițiștii rutieri intervin în acest moment la un eveniment rutier soldat cu rănirea mai multor persoane.

Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că, un minor în timp ce conducea un autoturism în care se mai aflau alți doi pasageri, pe DN 64, în localitatea Băbeni, ar fi pierdut controlul volanului, intrând într-un cap de pod”.Purtătoarea de cuvânt a Poliției vâlcene, Georgiana Țîrcu, a mai menționat:  „În urma impactului a rezultat decesul pasagerului dreapta față, rănirea gravă a conducătorului auto, cât și a celuilalt pasager. Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”.

Polițiștii rutieri fac cercetări pentru a afla nu doar cum s-a produs accidentul, dar și cine dintre cei trei copii se afla de fapt la volan în momentul accidentului.

Accident cumplit în Vâlcea
Accident cumplit în Vâlcea. Un tânăr de 16 ani a murit, alți doi minori sunt în stare gravă

[Sursa foto: Gazeta valceana]

Ce a transmis ISU Vâlcea

Reprezentanții ISU Vâlcea au adăugat că două victime, de 13 și respectiv 14 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean din Râmnicu Vâlcea, iar pentru cea de-a treia, de 16 ani, manevrele de resuscitare din păcate nu au dat nici un rezultat, fiind declarat decesul de către medicul SAJ.

Traficul pe DN64 a fost blocat total în urma producerii acestei tragedii.

Este al doilea accident rutier al serii soldat cu întreruperea traficului. Primul incident s-a produs cu trei ore mai devreme pe DN7/ E81, în localitatea Bujoreni- Vâlcea, potrivit Adevarul.

Un pieton de 44 de ani a fost lovit de o mașină condusă de un șofer de 72 de ani, în timp ce traversa strada.

Victima a ajuns de asemenea la UPU, dar traficul în zonă a fost paralizat mai bine de o oră, motiv pentru care șoferii s-au văzut nevoiți să aleagă o rută alternativă, de pe malul opus al râului Olt.

De altfel, traficul pe Valea Oltului între Sibiu și Vâlcea a fost întreaga zi de coșmar. Au fost cozi atât în zona Mohu, cât și în zona Boița, în județul Sibiu, dar și între Brezoi și Călimănești, în județul Vâlcea, mai ales după lăsarea întunericului, unde s-a circulat practic bară la bară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe