Urmărire ca-n filme pentru prinderea unui vitezoman de 18 ani

miercuri, 2 noiembrie 2022

Un tânăr de 18 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, este cercetat pentru conducere fără permis, după ce a fost urmărit de poliţişti în trafic.

Polițiștii din cadrul Servicului Rutier Vâlcea și cei din Băile Govora au identificat pe DN 67, cu aparatul de măsurare a vitezei, un autoturism care circula din direcția Râmnicu Vâlcea spre Horezu, cu o viteza de 94 km/h pe un sector de drum limitat la 60 km/h.
Conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițistului rutier, continuându-și deplasarea spre un drum forestier din apropiere.
Imediat, polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în cauză, acesta fiind abandonat la aproximativ 1 km, pe un sector de drum forestier din apropierea DN 67.

De asemenea, șoferul a fost interceptat și identificat la scurt timp de către polițiști, stabilindu-se că acesta este un tânăr de 18 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Poliţiştii atrag atenţia asupra importanţei respectării regulilor de circulaţie şi reamintesc celor aflaţi la volan că, pentru o deplasare în siguranţă, trebuie să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din fața sa şi să sporească atenţia atunci când circulă în coloană sau vizibilitatea este redusă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe