Sparle si soparle, 28.11.2022

luni, 28 noiembrie 2022
  • Iată că a mai trecut un an și Camera de Comerț și Industrie Vâlcea nu a mai organizat cum era firesc Topul Firmelor cu rezultatele financiare pe 2021 (Gala Economei Vâlcene), din cauza lipsei... de „sponsori”. Însă, „bomboana de pe colivă” o reprezintă faptul că alte Camere de Comerț și Industrie din țară au organizat nestingherite topurile firmelor județene, numai CCI Vâlcea nu a mai găzduit un astfel de eveniment... din 2019. Anul trecut, un comunicat sec al Camerei de Comerț și Industrie Vâlcea anunța următoarele: „Incertitudinile generate de situația epidemiologică în al patrulea val al pandemiei de Covid 19 afectează toate activitățile planificate a se desfășura. Din această cauză, Gala Economiei Vâlcene nu se poate desfășura în acest an la standardele din anii anteriori. În aceste condiții, Camera de Comerț și Industrie Vâlcea a hotărât amânarea evenimentului programat în data de 17 septembrie 2021. Vă mulțumim pentru interesul manifestat, ca de fiecare dată, pentru întâlnirea anuală a mediului de afaceri vâlcean și avem convingerea că ne vom putea revedea când condițiile o vor permite”.

 

  • „În aprilie 2021, am fost agresat fizic și verbal, în Primăria Drăgășani, de primarul din Drăgășani (PSD), un director din aparatul lui de lucru și de un consilier local (PNL), evenimentul fiind filmat în direct. În urma acestor evenimente am făcut plângere penală. Cu toate că, din punctul meu de vedere, imaginile înregistrate în direct sunt foarte explicite (se vede foarte clar cum sunt înjurat, amenințat, agresat, deposedat de telefon prin violență), iar mărturiile martorilor sunt identice și mincinoase, nicio persoana nu a primit nicio calitate în dosar. Zilele trecute, având în vedere că deja trecuse un an și jumătate de la începerea cercetărilor penale, am solicitat Ministrului Justiției și Ministrului Afacerilor Interne să-mi spună dacă trăim într-un stat de drept sau într-un stat mafiot. La câteva zile după solicitarea mea, dosarul a fost clasat.”, a spus consilierul local USR Marin Roșca. No comment!

 

  • Continuă „hemoragia” de pensionări în rândul magistraților din Vâlcea! Zilele tercute, președintele României a semnat decretul prin care doamna Mihaela Părăușanu, judecător la Judecătoria Râmnicu Vâlcea, a fost eliberată din funcție, ca urmare a pensionării. De asememnea, șeful statului a semnat decretul prin care, la data de 1 decembrie 2022, doamna Monica Cristina Pelinel, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, cu grad profesional corespunzător parchetului de pe lângă curtea de apel, se eliberează din funcție ca urmare a pensionării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe