Sparle si soparle, 21.11.2022

luni, 21 noiembrie 2022
  • Face ce face și năzdrăvanul de viceprimar liberal Virgil Pîrvulescu mai produce o „boacănă”. În lipsă de alte activități și preocupări gospodărești la Primăria Râmnicului, viceprimarul Pîrvulescu acordă largi interviuri presei locale, unde „vinde blana ursului din pădure” și se visează... primar în 2024: „Dacă voi câștiga primăria în 2024 mai mult de un mandat nu voi sta, pentru că, așa cum am vorbit și cu colegii mei, cred că este esențial să crești lângă tine oameni care pot duce mai departe proiectele. Și atunci, după un mandat la primărie, intenționez să candidez pentru un loc de deputat sau senator și să dezvolt zona de finanțe”. Reamintim că în urmă cu 1 an, Agenția Națională de Integritate l-a găsit pe actualul viceprimar al Râmnicului, incompatibil, acesta ocupând simultan și functia de consilier local și funcționar public. Dacă la finalul procesului verdictul ANI va rămâne neschimbat, nu doar că își pierde funcția dar i se va interzice dreptul de a candida pentru o noua funcție, ceea ce înseamnă că în 2024, PNL va trebui să își caute alt candidat pentru Primăria Râmnicului.

 

  • Revenim cu o „șopârlică” din 2021, dar care se dovedește la fel de actuală: au trecut iată DOI ANI de la demolarea fostului Motel Capela și Luță de la Xavitel nu a mișcat un deget pentru demararea construcției noi. Nici măcar nu a depus documentația de urbanism la primărie pentru a fi aprobată în consiliul local. Falimentat de o societate intrată ea însăși în faliment, vândut la începutul anului 2018, motelul Capela a fost achiziționat cu circa 800.000 euro de Xavitel SRL care are afaceri în imobiliare, telecomunicații și turism. În februarie 2018, unul dintre directorii societății câștigătoare, declara optimist: „Vom investi masiv și în maximum 3 ani îl vom transforma într-un complex de 4 sau 5 stele”.

 

  • Până la data de 28 noiembrie 2022, la sediul Direcției Județene pentru Sport Vâlcea din Râmnicu Vâlcea, oficialii cluburilor sportive pot depune situaţia rezultatelor sportive obţinute în anul competiţional 2022. Aceste situații sunt necesare în vederea stabilirii clasamentului final al celor mai buni sportivi și antrenori ai anului 2022 din județul Vâlcea. „În acest sens îi rugăm pe toți cei interesați să depună la sediul nostru materialul întocmit. Acesta trebuie să conțină toate rezultatele obţinute de către sportivii legitimați la clubul (asociația) dumneavoastră, (cadeţi, juniori I, juniori II, tineret și seniori), la Campionatele Naţionale (fără şcolare), Balcanice, FOTE, JO, Europene și Mondiale”, a anunțat directorul al Direcției Județene pentru Sport Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe