CS VÂLCEA 1924 TE AȘTEAPTĂ LA BASCHET! ÎNSCRIERI PENTRU COPIII SUB 10 ANI

vineri, 11 noiembrie 2022

Consiliul Județean Vâlcea a creat acest club din mai multe considerente, dar, cel mai important obiectiv este acela de a asigura suportul tehnic, financiar și, mai ales, know-how-ul necesar pregătirii tinerilor copii și juniori din Vâlcea și nu doar.

Pe lângă oamenii care s-au ocupat ani de zile de formarea tinerilor baschetbaliști, și amintim, dintre aceștia, pe surorile Anca, Laura și Coca Nițulescu și al lor BCN Râmnicu Vâlcea, profesorul Ion Marin Vlădulescu, Manuela Cornea, Delia Hodorogea și, din nou, Anca Nițulescu, acestea trei din urmă pregătind băieți și fete la CSS Ramnicu Vâlcea, Luiza Voinea, Laura Orășanu, Dana Zamfir, Mihai și Antoaneta Toma și mulți alții, unii plecați din județ (Cristian Achim), alții retrași din activitate (Doru Moise, Johnny Popescu), alții plecați dintre noi (Dan Ceaușescu) și mulți alții care au contribuit la dezvoltarea și promovarea baschetului în județul nostru, încercam și noi, de azi înainte, să dam o șansă performanței sportive baschetbalistice.

Am primit, în ultima vreme, foarte multe telefoane și mesaje pe adresa clubului și vă recomandăm tuturor să veniți la baschet, la oricare dintre cluburile active din județul Vâlcea. Putem face din județul Vâlcea un furnizor pentru loturile naționale.

Pregătim, pentru anul viitor, și alte secții (volei, box, șah), care, alături de atletism și baschet, să completeze oferta Consiliului Județean Vâlcea pentru copiii județului nostru.

Pentru cei care aveți copii sub 10 ani și vreți să îi ghidați spre acest sport minunat, folosiți numerele de telefon de mai jos:

0754023495
0742118972
074078439

b_800_600_0_00_images_banner6_CS_Valcea_1924

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe