Sparle si soparle, 24.10.2022

duminică, 23 octombrie 2022
  • Primarul din Berbești, Milorad Cumpănășoiu schimbă directorii la SC Gospodărire Locală Berbeşti SRL... precum șosetele. Acum, l-a re-re-rechemat pe Mirel Popescu, după ce, în vara acestui an, l-a pus pe Ionuț Călin (28 de ani) în respectiva funcție. Tot primarul Cumpănășoiu a organizat și în luna mai acest an „concursul” pentru ocuparea postului de administrator, fără a avea hotărârea consiliului local, unde au votat favorabil 7 consilieri și erau necesare minim 8 voturi ca să fie adoptată. Consiliul local a fost convocat pe 3 mai 2022 să aprobe o ilegalitate, recunoscută de membrii comisiei de evaluare și consilierii locali din partidul primarului, care nu au venit nici ei la ședință. În data de 14 ianuarie 2022, grupul de consilieri PSD a propus scoaterea la concurs urgent a postului de administrator al SC Gospodărire Locala Berbești, dar secretarul general Primăriei Berbești a tergiversat toate aceste proceduri pentru a lungi perioada de selecție. În fine, în data 3 mai 2022 a venit cu un proiect inițiat de către primar să fie numit administrator Mirel Popescu (protejatul lui) la firma la care acționar este Consilul local Berbești.

 

  • O importantă delegație a Consiliului Județean Vâlcea s-a aflat timp de 4 zile într-o „vizită oficială” în Republica Moldova. În data de 17 octombrie, CJ a fost de acord cu deplasarea domnului Florian Marin, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, în Raionul Străşeni, Republica Moldova, în perioada 19 - 23 octombrie 2022. „Scopul vizitei l-a constituit participarea la întâlnirile organizate, în vederea identificării domeniilor concrete pentru cooperarea viitoare. Delegaţia a fost condusă de Florian Marin, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, şi a fost compusă din angajaţi ai Consiliului Judeţean Vâlcea şi ai Instituţiei Prefectului - Judeţul Vâlcea. În anul 2023 se are în vedere realizarea unei vizite în Raionul Străşeni a unei delegaţii compuse din consilieri judeţeni”, arată CJ Vâlcea.

 

  • Unii si la aproape 100 de ani raman pupincuristi energici! Recent am citit cel mai gretos editorial din ultimii ani: un venerabil al scrisului romanesc s-a facut pres la picioarele unui baron judetean. Alte comentarii sunt de prisos! Oare care a fost pretul?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe