Sparle si soparle, 10.10.2022

luni, 10 octombrie 2022

Justitia valceana, cei mai multi dintre judecatori, continuă sa-i slujeasca, pe fata, pe baronii politici judeteni! Doua judecatoare de la Tribunalul Valcea au sarit rapid sa-i pupe papucul unui cioban al politicii valcene! S-au pronuntat, la prima înfățișare de la Tribunalul Valcea, intr-un proces care a durat aproape 7 ani, cu implicarea DNA, DIICOT, Parchetul Judetean etc. Asa au gasit doamnele respective de cuviinta – ultraobediente si ultrapupincuriste – sa-l spele ca la nufarul pe galbejit! Sincer, nu aveam asteptari prea mari, dar acest mod de a face justitie imi provoacă greata, o sila de nedescris! Lipsite de profesionalism, decenta si integritate profesionala, asa s-au manifestat cele doua (asa-zise) doamne! Una dintre ele s-a cerut imediat la pensie si se va indrepta, probabil, spre avocatura alaturi de sotul ei mare microbist. Sa le dea Dumnezeu… dupa suflet!

 

Aflați în perioada de pregătire precompetițională, Lupii Negri importati de Bogdan Pistol la Valcea aduc deja o primă victorie pentru CS Vâlcea 1924. Pivotul echipei vâlcene de baschet, Nicolae Ciucă, a fost selecționat la Echipa Națională de Baschet 3×3 U23 masculin, care va participa la World Cup U23 3×3 ce se  desfășoara între 5 și 10 octombrie, la București. Competiția este sub egida FIBA și însumează puncte pentru Jocurile Olimpice 2024, de la Paris.Nicolae Ciucă s-a transferat la echipa vâlceană în această toamnă, după ce sezonul trecut a activat în Liga Națională de Baschet masculin, la CSM VSKC Miercurea Ciuc.

 

Sectia pentru judecatori a CSM are pe masa noi cereri de pensionare. Este vorba si despre 2 solicitari de eliberare din functie de la Valcea:1. Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de domnul judecator PREDESCU VALERIAN, presedintele Sectiei penale a Tribunalului Valcea 2. Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de doamna NICOLAESCU MIRELA, judecator cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Valcea

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe