Se intampla in Valcea! Cititi si va cruciti!

marți, 18 octombrie 2022
  • Unei autoritati publice din judetul Valcea nu i s-a potrivit socoteala de-acasa cu cea din targ si a anulat o procedura de achizitie ultralegala, invocand un motiv destul de stupid, dar si penibil. Chestiunea invocata putea sa fie rezolvata printr-o discutie, clarificare, directa cu ofertantul castigator. Probabil ca dupa ce au vazut ofertele financiare s-au speriat ca nu a castigat cine trebuia si au spus: Upsss - anulam! Specialistilor din institutia cu pricina le-au trebuit sapte zile ca sa realizeze ca au gresit un cuvant in caietul de sarcini! Ciudat, foarte ciudat! Nu este prima procedura anulata aiurea, ca sa nu spunem ilegal! Recent a disparut pur si simplu din SEAP o procedura declansata de o unitate subordonata, cu valoare de cateva milioane de euro. Motivele au fost destul de subtiri, la limita legalitatii, sa spunem! Urmarim cu atentie ambele subiecte!

 

  • Politistii anticoruptie au luat in vizor o sceneta de prost gust, cu vestitii Tanta si Costel, care se pregateste a se juca in sistemul de sanatate valcean, imediat ce se vor debloca angajarile. Este vorba despre un concurs de angajare despre care toata lumea (cei din domeniu) stie ca este deja aranjat! Culmea este ca personajul principal - un medic cu probleme mari de caracter si orgoliu de tigan ajuns imparat pozeaza in cel mai corect, cel mai cinstit! Rad si curcile! Pai tu cand spui tuturor ca vrei sa aranjezi un concurs (oricum nu este prima data!), cum te numesti sau ce esti?! Precizam ca nu este vorba despre Spitalul Judetean de Urgenta Valcea!

 

  • ViP-ul politicii valcene si-a angajat avocata pe iubita unui actual membru al CSM in procesul cu un jurnalist valcean. Politicianul supranumit Plotoaga vrea sa-si ia toate masurile de siguranta ca va castiga procesul cu presa. Nu ar fi de mirare! Nu ar fi prima data cand judecatorii valceni, unii dintre ei, se fac pres in fata politrucilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe