In atentia DNA: Ex-premierul Florin Cîţu a dat un tun de cateva MILIOANE DE EURO la Valcea!

luni, 10 octombrie 2022

In atentia DNA:

Ex-premierul Florin Cîţu a dat un tun de cateva MILIOANE DE EURO la Valcea! Toata afacerea s-a desfasurat prin intermediul firmei anonime de constructii STED Construct SRL, care-i apartine lui Eduard Stanca, jurist de profesie, prieten la catarama cu fratele fostului premier. 

StancaEduard-StedConstructSRL

În Vâlcea, în 2021, Florin Cîţu a avut grijă în primul şi în primul rând de lucrările decontate din fondul de rezervă al Guvernului în comuna Goleşti, localitate unde, împreună cu familia deţine şi o suprafaţă de teren moştenită de la bunici. Valoarea lucrărilor desfăşurate, din pură întâmplare, în vecinătatea proprietăţilor familiei Cîţu atinge 22 milioane lei fără TVA, un mizilic de vreo 4,5 milioane euro dirijat către SC NTX Concept SRL, şi ulterior în contul Sted Construct SRL, direct prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), ocolind Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU).

Pe locul secund vine comuna Alunu, unde aceeaşi asociere de firme se mulţumeşte cu 10 milioane lei fără TVA (aproximativ 2 milioane euro) căzuţi pleaşcă ca urmare a deciziei premierului de a finanţa consolidarea unor tronsoane de drum sătesc din fondul de rezervă al Guvernului.

Cititi DEZVALUIRILE INCENDIARE ale publicatiei Saptamana in Oltenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe