Chimcomplex S.A. Borzesti s-a alăturat inițiativei Ambasada Sustenabilității în România

vineri, 28 octombrie 2022
🌍 Astăzi este timpul să ne orientăm cu toții atenția spre lucrurile ce nu mai pot fi lăsate pe mâine.
⏰ Chimcomplex S.A. Borzesti s-a alăturat inițiativei Ambasada Sustenabilității în România de Ziua Sustenabilității în România, pentru a reaminti că viitorul resurselor noastre naturale stă în mâinile tuturor.
👩‍🔬Chimcomplex este o companie cu o „strategie verde” consistentă pe termen lung, iar reducerea amprentei de carbon este unul dintre obiectivele principale ale strategiei noastre de dezvoltare.
🎯 De aproape 70 de ani punem în valoare resursele naturale, care devin prin multă muncă produse vitale pentru creșterea calității vieții.
💡 Știm că acțiunile responsabile în numele sustenabilității vor fi cheia care deschide viitorul, de aceea toate investițiile noastre curente și viitoare au o puternică componentă de sustenabilitate.
O arată cel mai bine ultimele noastre investiții:
- inaugurarea în luna iulie 2022 a noii instalații de polioli speciali, care permite funcționarea cu o eficiență tehnologică și energetică cu 30% mai mare decât instalațiile actuale
- și construcția centralei de cogenerare care va asigura de la finalul acestui an 33 de MW, un randament energetic estimat de peste 90%, dublu față de media națională și va reduce emisiile de CO2 cu peste 100.000 de tone pe an.
Totodată produsele noastre au impact direct în reducerea emisiilor de CO2 la nivelul României cât și a Uniunii Europene
Clădirile din Europa sunt responsabile pentru mai mult de 1/3 din emisiile de gaze cu efect de seră. Poliolii noștri sunt parte din cele mai eficace soluții de izolare a clădirilor pentru reducerea emisiilor și creșterea eficienței energetice.
Poliolii exportați de noi se regăsesc în cele mai eficiente palete de turbine eoliană (produse din spume poliuretanice) și sunt parte în proiecte de panouri solare care crează așa numitul prosumer, consumatorul de energie care este și producător.
🌳Astăzi discutăm, în următorii 7 ani continuăm să acționăm. Depinde de fiecare dintre noi. Află mai multe pe www.ziuasustenabilitatii.ro
#ZiuaSustenabilitatiiInRomania #CeasulSchimbarilorClimatice #AmbasadaSustenabilitatii #Chimcomplex #CRC
312385165_650656413189806_3262168322994524738_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe