Amenzi de 63.000 de lei aplicate de polițiștii vâlceni într-o singură noapte

duminică, 23 octombrie 2022

Acțiune organizată noaptea trecută de către polițiștii vâlceni, care au aplicate peste 160 de sancțiuni contravenționale și au reținut 18 permise de conducere, informează IPJ Vâlcea.

În cursul nopții de 22 spre 23 octombrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au organizat o razie pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, mai exact pentru prevenirea și combaterea producerii accidentelor grave de circulație în județ. În cadrul acțiunii au fost controlate 279 de autovehicule, au fost legitimate 294 de persoane și au fost efectuate 60 de testări de alcool.

Totodată, au fost aplicate 163 de sancțiuni contravenționale și a fost constată o infracțiune rutieră pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. Valoarea amenzilor aplicate este de aproximativ 63.000 de lei. Cele mai multe dintre sancțiuni, 145, au fost pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar 18 pentru încălcarea altor acte normative.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reținut 18 permise de conducere, majoritatea pentru depășiri neregulamentare, viteză excesivă, consumul de băuturi alcoolice la volan și au retras 11 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe