”AI CARTE, AI PARTE” trei spectacole pe scena Teatrului Anton Pann, susținute de patru elevi vâlceni

miercuri, 26 octombrie 2022

AI CARTE, AI PARTE”  trei spectacole pe scena Teatrului Anton Pann, susținute de patru elevi vâlceni

27, 28 și 29 octombrie- INTRAREA LIBERĂ

 

În urmă cu ceva timp Teatrul Anton Pann anunța cu bucurie că patru elevi din Rm Vâlcea, prezenți la  atelierele de teatru susținute de către doi actori ai teatrului, Réka Szász si Andrei Cătălin, au fost invitați să participe la proiectul „Cei 17 magnifici care au schimbat viitorul” realizat de Asociaţia Beneva în parteneriat cu Teatrul Anton Pann. Sub emblema „Cei 17 magnifici care au schimbat viitorul” cei 4 elevi vâlceni: Dinică Maria-Antonia, Pircan Dumitru-Lucian, Hongu Raluca Ioana și Trucmel Nicolae-Vlad, au participat în perioada 8-14 august, alături de alții colegi selectați, într-o tabără din București la activități de genul: scriere colaborativă, construire spectacol, exerciții de regie video - realizare filme scurte din  tabără, vizionări filme și discuții pe temă, activități recreative.

Iată, acum a venit rândul lor ca să demonstreze ce au învățat la cursurile de teatru și tabăra de la București. Spectacolul pe care ni-l vor prezenta pe scena Teatrului Anton Pann face parte din proiectul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă: "Cei 17 magnifici care au schimbat viitorul". Cine sunt cei 17 magnifici? Sunt cele 17 obiective pe care ONU și-a propus să le implementeze până în 2030 prin Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă. Proiectul se va finaliza pentru fiecare regiune în parte din cele 8 incluse. Cel de la Vâlcea este gata de prezentare cu  acest spectacol  de teatru educativ, jucat cu mare dăruire de cei patru elevi vâlceni.

Spectacolul care se numește atât de frumos AI CARTE, AI PARTE”  va avea trei reprezentații: in zilele de 27 și 28 octombrie de la ora 19.00, iar cel de pe 29, de la ora 17.00. Toate cele trei spectacole sunt cu intrare liberă. Teatrul Anton Pann invită toți liceeni din Vâlcea, și nu numai, pentru a vedea și acest spectacol în care rolurile principale sunt ale celor patru elevi vâlceni. Haideți să-i încurajăm și să le susținem visu, acelal de a deveni mari actori. Felicitări le spunem lor cât și celor doi coordonatori, Réka Szász și Andrei Cătălin.

Distribuția: LUCA BRAN - Lucian Pircan; DAVID - Vlad Trucmel; CATINCA - Antonia Dinică; MARA - Raluca Hongu

Coordonatori: Andrei Cătălin și Réka Szász

”AI CARTE, AI PARTE”  trei spectacole cu intrare liberă în zilele de 27 și 28 octombrie, ora 19.00 și 29 octombrie, ora 17.00. Conducerea teatrului vine cu rugămintea ca să sunați înainte la numărul de telefon 0773324352 în scopul de a menține ordinea. Aveți trei zile la dispoziție pentru a vedea spectacolul ”AI CARTE, AI PARTE” un spectacol de teatru educativ din care veți afla foarte multe lucruri și de la care veți pleca cu foarte multe întrebări. ”AI CARTE, AI PARTE”   va avea loc în Sala Studio a Teatrului Anton Pann.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe