PARAMEDICII VÂLCENI CONCUREAZĂ ÎN LUXEMBURG. SUCCES!

marți, 6 septembrie 2022

Miercuri, 07 septembrie, la ora 06:10, multiplu medaliații paramedici vâlceni zboară spre Luxemburg, pentru a reprezenta România, la cel mai înalt nivel, la concursul internațional World Rescue Challenge, care va avea loc în perioada 07-11.09.2022.

Echipa vâlceană, care va concura sub denumirea Vâlcea Trauma Team, formată din: plutonier adjutant Cîrciumaru Constantin-Cristian, plutonier adjutant Petria Gheorghe-Rareș și plutonier adjutant Gavrilei Lucian, participă pentru a cincea oară la această competiție și este una dintre cele 4 echipe românești participante. Militarii vâlceni pleacă cu gândul de a egala, sau chiar depăși, performanța extraordinară obținută în anul 2019, în Franța, și anume locul II MONDIAL la proba: COMPLEX TRAUMA TEAM.

Pe parcursul solicitantelor probe de concurs, salvatorii vâlceni își vor folosi toate cunoștințele, calitățile și experiența, la fel cum fac în fiecare tură de serviciu, când intervin în diverse situații de urgență și de salvare a vieților omenești.

Comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al judeţului Vâlcea, Consiliul Director al Asociației „Comanda de Foc”, colegii pompieri și toți vâlcenii le urează „Mult Succes!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe