Constantin Radulescu: S-a turnat primul strat de asfalt pe 18 km, pe raza localităților Crețeni, Glăvile și Pesceana

marți, 20 septembrie 2022

Astăzi am făcut o nouă vizită pe DJ 677 A, drum aflat în curs de modernizare, și care pleacă din Șirineasa, merge pe Pesceana, Glăvile, Amărăști, Crețeni și ajunge la Sutești, în DN 67B.

Urmăresc îndeaproape lucrările care se realizează pe acest drum și care, din păcate, nu s-au derulat cum mi-aș fi dorit și au creat disconfort cetățenilor din zonă.

Astăzi am făcut o nouă evaluare a stadiului lucrărilor, fiindcă îmi doresc ca proiectul să fie finalizat cât mai repede și să avem o lucrare de calitate.

Până în prezent s-a turnat primul strat de asfalt pe cca 18 km, pe raza localităților Crețeni, Glăvile și Pesceana.

Lucrările vor continua cu așternerea de covor asfaltic și pe raza comunei Amărăști și, concomitent, cu realizarea podețelor de acces către proprietăți, dar și a șanțurilor și rigolelor betonate.
După ce vom reuși să scăpăm de disconfortul creat de praf în zonele cu gospodării, vom interveni cu lucrări de asfaltare și în pădurea de la Șirineasa.

Le mulțumesc domnilor primari care zi de zi se află pe acest drum și se implică astfel încât să avem o lucrare de calitate.

Pentru modernizarea acestui drum, care măsoară 35 de km, Consiliul Județean Vâlcea investește aproximativ 17 milioane euro, din fonduri guvernamentale (PNDL-2, contract semnat în anul 2019).

Constantin Radulescu, presedinte Consiliul Judetean Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe