Constantin Radulescu: Mingi, truse medicale de prim-ajutor și plase de porți, pentru echipele din fotbalul vâlcean!

duminică, 4 septembrie 2022

Mingi, truse medicale de prim-ajutor și plase de porți, pentru echipele din fotbalul vâlcean!

Vineri, 2 septembrie, cu ocazia Adunării Generale a AJF Vâlcea, alături de președintele Adrian Comănescu și alte două glorii ale fotbalului vâlcean - domnii Teo Țarălungă și Gheorghe Lepădatu -, am înmânat celor 82 de cluburi afiliate AJF-ului, noile echipamente sportive achiziționate cu sprijinul CJ Vâlcea.

În baza proiectului „Susținerea fotbalului vâlcean”, finanțat anul acesta de către Consiliul Județean Vâlcea, fiecare echipă a primit: 5 mingi, trusă medicală de prim-ajutor, spray-uri cu kelen și plase pentru porți fotbal profesional. Totodată, cele 6 echipe de fotbal feminin au primit echipament de joc. Proiectul a mai cuprins și dotarea corpului de arbitri cu trening și tricou de prezentare.

Fiind la începutul unui nou sezon competițional, reprezentanților cluburilor le-am urat multă baftă și i-am felicit pentru implicare.

De asemenea, le-am transmis felicitări și le-am mulțumit domnilor primari, pentru efortul pe care îl fac de a susține o echipă de fotbal în localitate.

Așa cum am procedat în ultimii trei ani, vom continua să susținem fotbalul județean, fie că este vorba de cel de masă sau de performanță, în speță echipele de liga a 3-a.

Mult succes în noul sezon competițional, tuturor!

Constantin Radulescu, presedinte Consiliul Judetean Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe