Constantin Radulescu: Dotări, în valoare de 2.250.000 euro, la SJU Vâlcea

marți, 13 septembrie 2022
Spitalul Judetean de Urgenta Valcea

Astăzi am semnat un nou contract ce vizează creșterea siguranței pacienților în Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, pentru care CJ Vâlcea a obținut o finanțare în valoare de 2.250.000 euro. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, care a promis că lucrurile nu se vor opri aici și că investițiile în zona medicală vor continua susținut.

Prin acest proiect, la Spitalul Nou (secțiile: Blocul operator Chirurgie generală, Blocul operator Ortopedie traumatologie, Blocul operator Urologie traumatologie și ATI), respectiv, Spitalul Vechi (Corpul C6- Dermatologie și Boli infecțioase) vor fi instalate:

-             sisteme de detectare, semnalizare, alarmare incendii, cu acoperire totală;

-             sisteme de detectare semnalizare și alarmare în cazul depășirii concentrației maxime admise de oxigen în atmosferă pentru creșterea gradului de securitate la incendii;

-             sisteme de supraveghere video (sistem TVCI).

De asemenea, în cele două locații vor fi executate lucrări de: reabilitare, modernizare și extindere a infrastructurii electrice, de desfacere și înlocuire a infrastructurii de ventilație și tratare a aerului, de instalare, înlocuire și completare a rețelei de fluide medicale, precum și reparațiile necesare în zonele de intervenție.

Investiția vine în completarea unui alt proiect derulat de curând de CJ Vâlcea , prin care SJU Vâlcea a fost dotat cu echipamente și dispozitive medicale necesare luptei împotriva SARS-Cov 2, în valoare de cca 2 milioane euro. (stiripesurse.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe