Colorock13, vehicul de investiţii deţinut de Roca Industry, va fuziona cu Sarcom, societate pe care o deţine integral

duminică, 11 septembrie 2022

Colorock13, vehicul de investiţii deţinut de Roca Industry, va fuziona cu Sarcom, societate pe care o deţine integral, în cadrul operaţiunii, Sarcom având calitatea de societate absorbantă.

Asociaţii unici ai Colorock13 şi Sarcom au emis pe 7 septembrie deciziile prin care au aprobat în principiu Fuziunea prin absorbţie a Colorock13, împreună cu toate activele şi pasivele acesteia - mentioneaza zf.ro

Potrivit anunţului Roca Industry, Colorock13 a fost înfiinţat ca vehicul investiţional (SPV) cu scopul de a obţine o facilitate de credit care să asigure structura de finanţare necesară pentru achiziţia Sarcom de către ROCA.

”Fuziunea dintre Colorock13 şi Sarcom, în urma încheierii tranzacţiei de achiziţie a Sarcom, a fost una dintre condiţiile cheie convenite cu creditorul în vederea obţinerii facilităţii de credit şi finanţării ulterioare a Sarcom”, se arată în anubţul publicat  la BVB.

Producătorul de lacuri şi vopsele Sarcom are în plan să dezvolte ca­pacităţile de producţie şi lo­gistice în perioada ur­mă­toare şi va aduce mai mulţi muncitori din Asia pentru a face faţă cererilor în creştere.

Compania numără în prezent 115 an­gajaţi  şi în 2021a avut o cifră de afaceri de 65,5 milioane de lei, în creştere cu 4% faţă de anul precedent, cu un EBITDA de 9,8 milioane de lei.

În octombrie 2021, Aurel şi Marinică Potop, cei doi fraţi care, în urmă cu 30 de ani au fondat businessul cu vopsele Sarcom Râmnicu Vâlcea, au vândut compania către fondul ROCA Investments, divizia de investiţii care face parte din grupul Impetum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe