|luni, septembrie 26, 2022
  • Follow Us!

Ce bijuterii sunt la modă în 2022 

mujlife

Cea mai bună parte atunci când alegem să purtăm bijuterii este aceea că ele pot schimba aspectul unei ținute în doar câteva secunde. Chiar dacă alegeți să purtați o ținută simplă formată dintr-un tricou alb și jeans, adăugarea unei bijuterii poate schimba instantaneu ținuta. Indiferent dacă sunteți adeptul minimalismului sau nu, când vine vorba despre bijuterii, anul 2022 aduce în prim-plan o mulțime de piese pe care le veți adora.

Care sunt cele mai purtate bijuterii în anul 2022?

Una din cele mai proeminente tendințe ale acestui an au fost bijuteriile voluminoase, cu cât mai voluminoase cu atât mai bine. Aceste bijuterii, fie că vorbim de cele pentru bărbați sau pentru femei vor scoate în evidență orice ținută și îi vor oferi o notă îndrăzneață.

O altă tendință este aceea de trecere de la un design minimalist la unul plin de culoare și vesel. Piesele în nuanțe vibrante au fost observate tot mai des în alegerile designerilor, iar aceste bijuterii de firma în culori inspirate din curcubeu amplifică orice aspect și îi dau o notă jucăușă și în același timp elegantă.  Pietrele prețioase au rămas și ele în tendințe, mai ales că ele merg bine alături de orice ținută. Fie că alegem să purtăm bijuterii din aur alb, galben sau roz, pietrele prețioase vor aduce o notă de eleganță întotdeauna alături de aceste materiale.

Cum să avem grijă de bijuteriile preferate?

Îngrijirea corespunzătoare a bijuteriilor le va face să nu își piardă strălucirea în timp și să arate mereu ca la început. Există câteva lucruri pe care le putem face pentru a ne proteja bijuteriile, și anume, să le scoatem înainte de duș sau când mergem să ne antrenăm, să nu le expunem la substanțe chimice sau când mergem la plajă și să le depozităm corect. Pentru bijuteriile din aur putem utiliza o periuță de dinți cu peri moi și săpun de vase dar ar fi mai bine să căutăm un profesionist în curatare aur care să ne ajute cu această procedură, mai ales dacă articolele conțin și pietre prețioase.

Anul 2022 este unul care aduce în atenție atât piese îndrăznețe și pline de personalitate cu care puteți adăuga ținutelor un plus de stil, dar și look-uri clasice, testate în timp pentru momentele când vrem să fim siguri de succesul alegerii pe care o facem. Pentru a ne bucura cât mai mult de bijuteriile noastre trebuie să urmăm câteva reguli ce țin de îngrijirea acestora.

Leave a Response