"Bun venit!" la CS Vâlcea 1924, lui Angel Santana, un nume mare pentru baschetul românesc si doamnei Alina Enescu, care va coordona secția de atletism a clubului nostru

joi, 22 septembrie 2022

Miercuri, 21 septembrie, am avut plăcerea să-i cunosc, să le strâng mâna, dar și să-i văd la antrenament pe tinerii noștri baschetbaliști înscriși în cadrul CS Vâlcea 1924. Le-am urat mult succes în competiții și sunt convins că vor obține rezultate foarte bune.

De asemenea, i-am urat "bun venit!" la CS Vâlcea 1924, lui Angel Santana, un nume mare pentru baschetul românesc, primul și ultimul campion european de baschet 3X3. Cu Santana alături, completăm echipa și asigurăm mijlocele de progres tehnic, fizic și mental pentru sportivii noștri.

Mă bucur că reușim să aducem la Vâlcea oameni valoroși, care vor pune umărul la ceea ce ne dorim noi: să reînviem mișcarea sportivă din județul Vâlcea și să ne îndreptăm spre performanță!

Îi urez „bun venit!” si doamnei Alina Enescu, care va coordona secția de atletism a clubului nostru.

Mă bucur că CS Vâlcea-1924 atrage în județul nostru antrenori valoroși.

IMG-20220922-WA0020

Sunt convins că prezența acestor oameni de succes va atrage către sportul de performanță cât mai mulți copii și tineri. Activitatea sportivă îi va ajuta pe tinerii vâlceni să se dezvolte armonios și să obțină rezultate pe măsura muncii lor.

Constantin Radulescu, presedinte Consiliul Judetean Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe