Bărbat găsit înecat într-un lac de acumulare

marți, 13 septembrie 2022

Scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au intervenit pentru căutarea unui bărbat dat dispărut de către poliţie şi al cărui autovehicul a fost găsit parcat în localitatea Brezoi. În urma căutărilor, cadavrul bărbatului a fost scos la suprafaţă dintr-un lac de acumulare, fiind găsit la 10 metri adâncime.

Potrivit datelor furnizate luni de ISU Vâlcea, bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost dat dispărut de către poliţişti sâmbătă, 10 septembrie.

Autocamionul condus de acesta a fost găsit într-o parcare pe raza localităţii Brezoi, iar toate încercările de a-l contacta au eşuat.

În urma solicitării poliţiştilor, scafandrii şi salvatorii de la ISU Vâlcea l-au căutat pe bărbat cu ajutorul bărcii şi ulterior cu ajutorul sonarului barajului Gura Lotrului, de pe râul Olt, trupul neînsufleţit fiind găsit la 10 metri adâncime.

Cadavrul a fost adus la suprafaţă cu ajutorul scafandrilor şi predat anchetatorilor pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc moartea bărbatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe