|sâmbătă, octombrie 1, 2022
  • Follow Us!

Bărbat găsit înecat într-un lac de acumulare 

scafandri2

Scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au intervenit pentru căutarea unui bărbat dat dispărut de către poliţie şi al cărui autovehicul a fost găsit parcat în localitatea Brezoi. În urma căutărilor, cadavrul bărbatului a fost scos la suprafaţă dintr-un lac de acumulare, fiind găsit la 10 metri adâncime.

Potrivit datelor furnizate luni de ISU Vâlcea, bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost dat dispărut de către poliţişti sâmbătă, 10 septembrie.

Autocamionul condus de acesta a fost găsit într-o parcare pe raza localităţii Brezoi, iar toate încercările de a-l contacta au eşuat.

În urma solicitării poliţiştilor, scafandrii şi salvatorii de la ISU Vâlcea l-au căutat pe bărbat cu ajutorul bărcii şi ulterior cu ajutorul sonarului barajului Gura Lotrului, de pe râul Olt, trupul neînsufleţit fiind găsit la 10 metri adâncime.

Cadavrul a fost adus la suprafaţă cu ajutorul scafandrilor şi predat anchetatorilor pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc moartea bărbatului.

Leave a Response