Un tânăr a murit, iar alte patru persoane au ajuns la spital, după un cumplit accident în Râmnicu Vâlcea

miercuri, 31 august 2022

Un tânăr de doar 20 de ani și-a pierdut viața, iar alte patru persoane au fost grav rănite, într-un accident produs pe centura municipiului Râmnicu Vâlcea - parte din DN7 / E 81, în noaptea de 30 / 31 august.

Traficul între Vâlcea, Sibiu și Argeș a fost din nou întrerupt ore bune. Polițiștii s-au văzut nevoiți să devieze circulația, inclusiv tonajul greu, prin centrul orașului Râmnicu Vâlcea - informeaza adevarul.ro

Tragedia s-a produs în jurul orei 00:20. „Din primele verificări efectuate s-a constatat că un bărbat de 20 de ani, din comuna Prundeni - Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 (Strada Calea București), la km 173+950 m - intersecția cu strada Pârâul Hoțului - ar fi intrat în coliziune cu un autotren și un alt autoturism. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și vătămarea corporală a altor patru pasageri”, a menționat purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Vâlcea, Georgiana Stancu.

„Două victime, încarcerate, au fost extrase de echipajele de pompieri. În total, au fost cinci victime: patru au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vâlcea, iar una, din nefericire, a fost declarată decedată de către cadrele medicale aflate la locul evenimentului”, a precizat și reprezentantul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea.

La fața locului s-au deplasat pentru intervenție echipaje ISU, împreună cu două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Vâlcea. Unul dintre autoturisme, după cum se observă și din galeria foto atașată, s-a transformat într-un morman de fiare vechi.

Sursele citate au mai precizat: „Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar persoana decedată a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe