Top produse cosmetice ce nu ar trebui să îți lipsească din orice calatorie

joi, 11 august 2022

 

Călătoriile reprezintă unele dintre cele mai simple căi prin care ne deconectăm de la oboseală și stres, dar și prin care putem descoperi locuri și oameni noi. Deși avem tendința de a călători îndeosebi în sezonul cald, încurajați cel mai probabil de temperaturile plăcute, uneori călătorim și în afara sezonului estival.

Pregătirea unei calatorii este în general un proces ce presupune pregătiri destul de minuțioase, ce uneori ne pot pune răbdarea la mare încercare. Dincolo de pregătirile de bază care au legătura cu găsirea unui spațiu de cazare, pregătirea mașinii și a lucrurilor esențiale din bagaj, mai există câteva detalii ce trebuie puse la punct. Este vorba despre nelipsitele produse cosmetice, pe care cel mai probabil le-ai lua cu tot cu dulapul în care se află, dacă ai avea posibilitatea.

Faptul că urmează să călătorești nu înseamnă că va trebui să pui rutina zilnică de îngrijire pe stop. Nici nu este recomandat să faci acest lucru, mai ales că în această perioadă, tendința de a ne expune la soare fără protecție este destul de mare. Astfel, am alcătuit pentru tine o listă cu principalele produse cosmetice pe care să le iei cu tine, de îndată ce ai găsit un spațiu de cazare ideal în Sebeș sau în orice alt loc din lume și după ce ai pus toate celelalte aspecte la punct.

Crema cu protecție solară

În sezonul cald, unul dintre produsele cosmetice vedeta este crema cu protecție solară. Dat fiind faptul că razele UV sunt foarte puternice vara, în special în timpul amiezii, o cremă cu factor de protecție ridicat este absolut esențială pentru a preveni arsurile solare și alte probleme asociate acestora.

Crema hidratantă pentru corp

Sănătatea pielii este strâns legată de hidratare, de aceea o cremă hidratantă pentru corp ar trebui să se regăsească printre produsele pe care le vei adăuga în bagaj. Pe lângă hidratarea clasică cu lichide, atât în sezonul rece cât și în cel cald, pielea are nevoie de o hidratare directă, ce poate fi obținuta prin intermediul cremelor special concepute în acest sens.

Șamponul si balsamul de par

Printre produsele de îngrijire pe care ar trebui să le ai cu tine în călătorie se numără și clasicul șampon și balsam de păr. Dat fiind faptul că vei petrece cel mai probabil mult timp în soare, la piscina sau în apa mării, părul tău are nevoie de protecție suplimentară pentru a-și păstra volumul și în general sănătatea. Este important ca aceste produse să fie alese în funcție de tipul de par și de problemele (dacă există) cu care te confrunți la nivelul acestuia.

Demachiantul

Chiar dacă nu vei aplica niciun fel de machiaj în vacanță (cu excepția participării la unele evenimente probabil), demachiantul rămâne totuși un produs pe care este recomandat să îl iei cu tine. Chiar și fără aplicarea vreunui machiaj, fața adună o mulțime de impurități pe parcursul unei zile și pe care este indicat să le îndepărtezi cu ajutorul demachiantului.

Apa termală

Apa termală este un produs ideal mai ales pentru acele călătorii în care vei sta mult la plajă, însă este ideală și în ceea ce privește curățarea pielii de impurități, astfel că îți poate fi utilă oriunde și în orice sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe