Tânăr din Vâlcea, sechestrat și bătut în Teleorman, după ce a mers la o fată cunoscută pe internet

vineri, 5 august 2022

Un tânăr din judeţul Vâlcea a fost sechestrat şi bătut, după ce a mers să cunoască o fată din Teleorman cunoscută pe TikTok.

Poliția a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi loviri sau alte violenţe. Poliția a fost sesizată, miercuri, cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost ținut împotriva voinței sale într-un imobil din localitatea Brânceni, județul Teloeman, și asupra lui s-au exercitat acte de violență. În presa locală a apărut informaţia că băiatul a cunoscut-o pe fată pe o reţea socială şi au stabilit să se vadă, iar când a ajuns la locul indicat de fată a fost sechestrat, bătut şi umilit de mai mulți indivizi, care au şi transmis live pe o platformă online ce se întâmplă. „În legatură cu informaţiile apărute în spaţiul public, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul IPJ Teleorman este abilitat să comunice următoarele: la data de 3 august 2022 prin 112 am fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost ţinut împotriva voinţei sale într-un imobil din localitatea Brânceni şi asupra căruia s-au exercitat acte de violenţă”, au transmis reprezentanții IPJ Teleorman. Polițiștii au spus că în momentul în care s-a dus să se întâlnească cu ea a fost luat cu forţa şi urcat într-o autoutilitară, după care a fost dus într-o locuinţă din localitatea Brânceni. „În urma activităţilor desfăşurate au fost identificate patru persoane, toate din comuna Brânceni, judeţul Teleorman, care au fost conduse la sediul Poliţiei pentru audieri. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi loviri sau alte violenţe. Poliţiştii efectuează cercetări pentru clarificarea întregii situaţii de fapt şi formularea de propuneri către Parchetul competent”, mai anunţă IPJ Teleorman. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!
Citeşte întreaga ştire: Tânăr din Vâlcea, sechestrat și bătut în Teleorman, după ce a mers la o fată cunoscută pe internet | VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe