Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, dotat cu aparatură medicală nouă | Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea: "Era foarte mare nevoie şi vom continua să luăm aparatură medicală"

miercuri, 31 august 2022

 

Consiliul Judeţean Vâlcea a adoptat, astăzi, un proiect de cofinanţare pentru achiziţionarea de aparatură medicală ce va fi utilizată în Secţia de Neonatologie de la Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Potrivit CJ Vâlcea, achiziția noii aparaturi se realizează în parteneriat cu Ministerul Sănătății, care asigură cea mai mare parte din costurile acesteia.

În curând, la Secția Neonatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea va ajunge un incubator tip masă de reanimare, în valoare de 42.000 lei, ce va ajuta cadrele medicale în eforturile lor de salvare a vieții nou-născuților cu probleme de sănătate.

"Am avut o şedinţă de Consiliu Judeţean, online de această dată, în care am luat hotărâri importante. Una dintre hotărâri vizează dotarea cu aparatură medicală de înaltă performanţă la maternitate de această dată.

Tot astăzi, am aprobat în şedinţă şi banii pentru copii, pentru elevi, programul pentru şcoli, pentru drepturile copiilor cu cerinţe educaţionale speciale şi tot astăzi am aprobat bursele elevilor din învăţământul special. Vreau să le mulţumesc consilierilor judeţeni pentru că au votat în unanimitate toate aceste proiecte pe care eu le-am propus pe ordinea de zi, proiecte extrem de importante.

Tot astăzi, în şedinţa ordinară am aprobat partea noastră de finanţare, după cum ştiţi continuăm să dotăm spitalul cu aparatură. De această dată avem o sumă importantă de bani repartizată pentru maternitate. Era foarte mare nevoie de un incubator masă de reanimare, este un incubator special care costă undeva la 42.000 de lei. Era mare nevoie. Vom continua să luăm aparatură şi la secţia de neonatologie", a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe