Spitale din Vâlcea anunțate să asigure asistență medicală pentru nunta lui George Simion. Revolta unui medic

sâmbătă, 27 august 2022

Un medic din judeţul Vâlcea s-a declarat nemulţumit de faptul că unităţile/compartimentele de primiri urgenţe de la trei spitale din judeţ au fost alertate, în contextul organizării nunţii liderului AUR George Simion, la care sunt aşteptate în jur de 10.000 de persoane. Unitățile și compartimentele de primiri urgenţe de la trei spitale din judeţ au fost alertate, în contextul organizării nunţii liderului AUR George Simion, potrivit unui medic vâlcean. Solicitarea a fost una oficială, printr-o adresă emisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea și semnată de prim-adjunctul unității Marius Zoican. Cele trei spitale alertate sunt Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vâlcea, Spitalul Municipal Drăgăşani şi Spitalul Orăşenesc Horezu.

„Având în vedere că în perioada 27-28.08.2022 va avea loc evenimentul poblic prilejuit de căsătoria liderului partidului AUR, George Simion, care se va desfăşura în comuna Măciuca din judeţul Vâlcea, la care se preconizează participarea unui număr foarte mare de persoane, vă rugăm să dispuneţi măsurile din competenţă în vederea asigurării asistenţei medicale de urgenţă la nivelul UPU/CPU” – se arată în adresa ISU Vâlcea. foto: adresa ISU Vâlcea RECOMANDĂRI În plin război, o refugiată și-a extins restaurantele în Moldova și România. „Suntem gata să prăjim pește pentru întreaga lume, ca Ucraina să câștige” Medicul Cristiana Adi Oprita din Vâlcea s-a revoltat când a văzut solicitarea, după cum a scris într-o postare pe Facebook. „A ajuns MAI să ne dea ordin de alertă pentru asigurarea asistenței medicale când se însoară aştia din politică Mă, dar voi altceva mai bun nu aveţi de făcut? Cine-i frate ăsta care se însoară şi toată lumea, începând cu jandarmeria şi terminând cu noi urgentiştii, trebuie să fim în alertă? Pentru asta platesc taxe şi impozite românii ?” a scris medicul vâlcean pe Facbook.

adresa-spitale-nunta-simion
Citeşte întreaga ştire: Spitale din Vâlcea anunțate să asigure asistență medicală pentru nunta lui George Simion. Revolta unui medic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe