Sparle si soparle, 22.08.2022

luni, 22 august 2022
  • În cadrul unui interviu acordat unui ziar local, „tătucul” Pîrvulescu îi „urechează” pe parlamentarii PNL din Vâlcea (inclusiv pe... deputatul Buican) pentru activitatea desfășurată în ultimii doi ani: „Nu trebuie să fie pe post de cărători de corespondență, ci pe post de rezolvatori de probleme. Acesta este dezideratul meu, pentru asta am intrat în politică și de aceea am spus că, în momentul în care îți promovezi în Parlament colegi de partid, colegii respectivi nu sunt șefii nimănui. Colegii respectivi sunt cei care merg acolo și se zbat pentru a rezolva problemele comunității de unde provin. Se pare că a fost nevoie de 2 ani să se trezească un pic la realitate. Totuși, mai bine mai târziu decât niciodată, din punctul meu de vedere. Este un pas bun, și am să particip la toate aceste discuții. Când o să vină momentul vom discuta și despre problemele administrative ale orașului, când o să se lanseze o discuție de genul acesta”.

 

  • Liana Stanciu, în vârstă de 51 de ani, trăiește niște zile magice la Râmicu Vâlcea. A fost prezentatoarea festivalului „We Love Music” și a avut ocazia să interacționeze cu nume imporante ale industriei muzicale internaționale. Reporterii „Click”, prezenți la eveniment, au constatat că Liana este într-o formă de zile mari și pare să aibă resurse inepuizabile de energie! Aflată în culise, alături de Oceana și Nick, fostul coleg de trupă al Deliei, Liana Stanciu a fost plină de energie și a transmis tuturor o stare de bine. A discutat cu cei prezenți și a împărțit zâmbete în stânga și în dreapta. Liana Stanciu este căsătorită din anul 2005 cu solistul formației Bere Gratis, Mihai Georgescu. Împreună au o fiică adolescentă, pe nume Teodora. Liana mărturisea că în familia sa domnește colaborarea și liniștea și, deși din când în când se mai contrazice cu Mihai, nu au existat niciodată conflicte serioase care să amenințe echilibrul cuplului.

 

  • Conform presei sportive, SCM Rm. Vâlcea a primit confirmarea din partea AJF Vâlcea că va juca în sezonul viitor al Ligii a IV-a. Noua echipă de seniori din Zăvoi înființată în această vară are un colectiv tehnic numeros, condus de Gabi Mangalagiu, alături de care mai sunt Mitică Teleșpan, Marius Pufu, Cristi Lazăr, Cristi Bora și Dragoș Geantă. Clubul din Zăvoi este singurul din Vâlcea clasificat de FRF și a ocupat recent locul 35 în topul general al academiilor de juniori din țară, clasament întocmit de Federația Română de Fotbal și un meritoriu loc 7 într-un clasament general al cluburilor care au doar activitate de copii și juniori. Astfel, echipa de seniori nou înființată este un pas normal în evoluția clubului și a tinerilor jucători. Peste 300 de copii legitimați se antrenează la Baza Sportivă 1 Mai din Zăvoi, pe terenul de iarbă și pe cel sintetic, unde beneficiază în mod gratuit de instruire, echipamente și competiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe