Sparle si soparle, 04.08.2022

joi, 4 august 2022
  • Deși a „tăiat frunze la câini” la Primăria Berbești, edilul Milorad Cumpănășoiu a avut un an 2021 extrem de „rodnic” din punct de vedere al averii dobândite. Astfel, anul trecut, Cumpănășoiu a ridicat următoarele sume: 840 milioane de lei vechi din salarii de la Primăria Berbești, peste 150 milioane de lei vechi din dobânzi (!) de la Trezoreria Horezu, 73 milioane de lei vechi din subvenții de la APIA, pe când soția lui a încasat 420 milioane de lei vechi de la CET Govora. Tot anul trecut, Milorad Cumpănășoiu și-a deschis două conturi bancare, în sumă de 1,2 miliarde de lei vechi, plus cei 2,5 miliarde de lei vechi pe care îi avea din anul 2018 la Trezoreria Horezu. Averea primarului din Berbești mai cuprinde o mașină BMW, două apartamente în București (!), o casă de locuit în Berbești, plus 5 (cinci) terenuri intravilane, forestiere sau agricole, toate în Berbești, în suprafață totală de peste 7 hectare.

 

  • Vâlceanca Ștefania Uță (14 ani) antrenată de profesoara Alina Enescu, a reușit să impresioneze lumea atletismului cu talentul său, cucerind medalia de argint în proba de 400 metri garduri la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Slovacia. Ștefi a terminat a doua proba de 400 metri garduri, cu 59.65 secunde, după ucraineanca Olha Mashanienkova (59.49) și înaintea polonezei Ameliei Zochniak (59.91). Astfel, junioara vâlceancă a câștigat medalia de argint la FOTE de la Banska Bystrica, o performanță demnă de toată lauda. Atleta are dublă legitimare, la Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea și la CSM Onești. Antrenoarea Ștefaniei, Alina Enescu este fiica regretatei Viorica Enescu, cea care a pregătit-o pe cea mai valoroasă sprinteră a României, Ionela Tîrlea, campioană mondială la 200 m, campioană europeană și vicecampioană olimpică la 400 m garduri.

 

  • Compania ANTARES TRANSPORT rămâne o societate profitabilă! Potrivit situaţiilor financiare anuale, SC Antares Transport SA a realizat anul trecut o cifră de afaceri de circa 7,3 milioane de lei, încasări de 8,3 milioane de lei şi un profit de 20.000 lei. Mai precizăm că, SC Antares Transport SA avea în 2021 peste 70 de angajaţi şi tipul de activitate, conform clasificării CAEN, „Alte transporturi terestre de călători”. În comparație, SC Antares Transport SA a realizat în 2020 afaceri de circa 7 milioane de lei, încasări de 7,9 milioane de lei şi un profit de 70.000 lei. În urma restructurării, SC Antares Transport SA a rămas să gestioneze numai activele specifice activităţii de transport persoane, SC Oil Pegasus SRL desfăşoară activităţi de suport activitate de transport persoane (gestiune autogară), iar SC Proem Vector SRL desfăşoară activitate specifică turismului (motel şi restaurant).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe